Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktywacją Diablo III

LUKASZ0912

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie otóż nigdy  nie grałem w Diablo a dużo nim słyszałem wiec postanowiłem sobie kupić i zacząć rozgrywkę kupiłem wersję pudełkową Diablo III REAPER OF SOULS pobrałem gre do stanu grywalnego i rozpocząłem rozgrywkę doszedłem do króla szkieletów i po jego zabiciu gra jak by sie zakończyła tzn. nie ma dalej misji itd... Rozumiem że mam w tym momencie aktywować gre ale niestety nie wiem czy robię to źle czy muszę miec najpierw samo DiabloIII zeby móc grać dalej otóż jak wpisuje swój klucz z pudełka na stronie Battel.net wyskakuje mi błąd "

Do Twojego konta Battle.net nie są przypisane żadne gry, które można ulepszyć przy użyciu tego klucza gry.

Albo nie posiadasz żadnych gier, które można ulepszyć przy użyciu tego klucza, albo już je ulepszyłeś/aś.       Ktoś coś poradzi ??    

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem.

To prawdopodobnie kupiłeś tylko dodatek i dlatego jest komunikat ,że nie ma żadnej gry którą możesz ulepszyć , ponieważ potrzebujesz też podstawkę Diablo 3.

Czyli kupienie Diablo REAPER OF SOULS jest tylko dodatkiem do gry a nie grą z dodatkiem ? 

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem.

To prawdopodobnie kupiłeś tylko dodatek i dlatego jest komunikat ,że nie ma żadnej gry którą możesz ulepszyć , ponieważ potrzebujesz też podstawkę Diablo 3.

Czyli kupienie Diablo REAPER OF SOULS jest tylko dodatkiem do gry a nie grą z dodatkiem ? 

No tak, cena Diablo 3 i Diablo 3 Reaper of Souls jest taka sama, więc jakby było tak, że wystarczyłoby kupić tylko RoS to nikt by nie kupował Diablo 3, więc zostało by usunięte ze sklepów itd.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

RoS jest jedynie dodatkiem, musisz zakupić grę oraz dodatek żeby mieć dostęp do Story oraz do rozszerzonej rozgrywki Online. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...