Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEORECENZJA] Astroneer

bartek3pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawię wam dzisiaj indyczą produkcję, o której ostatnio słychać i która zbiera dobre recenzje. Astroneer, gra stworzona i wydana przez małe studio składające się z około 10 osób – System Era Softwork. Trochę eksploracji, przetrwania w spokojnej, stonowanej oprawie audiowizualnej.

Opublikowano

Recenzja bardzo profesjonalna i sycąca informacjami. Głos też bardzo miły do słuchania. Oby więcej takich produkcji.

(')(.)(;)

Opublikowano

Recenzja bardzo profesjonalna i sycąca informacjami. Głos też bardzo miły do słuchania. Oby więcej takich produkcji.

Dziękuję :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajnie to ci wyszło łapa !!

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Bardzo przyjemnie się ogląda i słucha :D

A masz w planach robić coś poza recenzjami w przyszłości?

Sub poleciał ;)

*Jedna dość chyba ważna uwaga*

Jeśli chcesz robić te recenzje to nwm rozpisz sobie tekst i postaraj się go streścić do maksimum bo oglądam tak ten film, i tak jest fajny, ogólnie mi się podoba ale mówisz w nim tak jakgdybyś nagrywał "na żywca" co jednak zapewne nie jest prawdą. 

Jednak moim zdaniem (hehe) powinieneś nad tym popracować. 

To wszystko z uwag :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Bardzo przyjemnie się ogląda i słucha :D

A masz w planach robić coś poza recenzjami w przyszłości?

Sub poleciał ;)

*Jedna dość chyba ważna uwaga*

Jeśli chcesz robić te recenzje to nwm rozpisz sobie tekst i postaraj się go streścić do maksimum bo oglądam tak ten film, i tak jest fajny, ogólnie mi się podoba ale mówisz w nim tak jakgdybyś nagrywał "na żywca" co jednak zapewne nie jest prawdą. 

Jednak moim zdaniem (hehe) powinieneś nad tym popracować. 

To wszystko z uwag :D

Dzięki za tę uwagę, zgadza się recenzje mam raczej rozpisane i szczerze taki miałem zamiar żeby brzmiało trochę luźniej, tak jak mówisz, jak bym aktualnie mówił "na żywca" - czasem dodaje coś w trakcie. Póki co cały czas eksperymentuje, więc im więcej takich uwag tym lepiej ;)

A co do filmów to aktualnie głównie recenzje, ale w przyszłości dużo może się zmienić ;d

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...