Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej wersji gracie najczęściej?

Wersja  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. na jakiej wersji najczęściej grasz, na jakiej wersji są też większe serwery?

• 1.7.x
      1
    • 1.8.x
      0
    • 1.9.x
      0
    • 1.10.x
      0
    • 1.11.x
      0
    • 1.7-1.8
      0
    • 1.9-1.11
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule.
Dawno mnie nie było, już kilka miesięcy w tym temacie, trochę zacofany jestem itp.
Czy ludzie zaczęli przesiadać się na najnowsze wersje MC czy dalej siedzą na 1.7, a może wszystko jest pomieszane? Doinformujcie mnie, bo się gubię, hehe :>

bannergif.gif

Opublikowano

1.7.10 to najczęściej używana wersja w Polsce więc tu nie potrzebna ankieta. Prawie wszystkie Polskie serwery są właśnie na tą wersje i nie mają ochoty się przenieść :)

Opublikowano

1.7.10 to najczęściej używana wersja w Polsce więc tu nie potrzebna ankieta. Prawie wszystkie Polskie serwery są właśnie na tą wersje i nie mają ochoty się przenieść :)

Slucham? xD

Teraz najwiecej ludzi gra na najnowszych wersjach. Ci ze starszych rowniez przechodza wyzej. 

//Edit

Co do postu niżej to zobacz w newsach nowy system nagród, stąd mam :p 

Opublikowano

Slucham? xD

Teraz najwiecej ludzi gra na najnowszych wersjach. Ci ze starszych rowniez przechodza wyzej. 

Skąd ty masz blue, myślałem że usunęli nagrody, w sumie mi za*ebano xddd

mniejsza o to, zauważyłem że coraz więcej serwerów przechodzi na nowsze wersje, ale nie mam pewności bo kilka miesięcy w ogóle nie interesowałem się MC dlatego ta ankieta jest

kiedyś jak grałem na majkrafci to większość grało na 1.9 i 1.10, to było wtedy kiedy 1.10 dopiero wchodziło ;p

//edit

bosh ale im sie zmian zachcialo, powinni dac poziom 1 albo poziom 2 blue dla osob ktore juz je mialy xDD

bannergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...