Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry ktore nie odpalaja na Pentium G4400

Pabel432

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie. Moglby ktos wytlumaczyc jakie gry nie odpala na procesorze Intel Pentium G4400. Jest to 2 rdzeniowy procesor i napewno nie dziala Far Cry 4. Sa jeszcze inne slawne gry ktore nie odpala na tym procesorze?

Z gory dziekuje

Opublikowano

Wszystkie które wymagają procesora minimum 4-rdzeniowego, dane gier masz zawsze masz w opisach gier, poszukaj sobie . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ja na tym procesorze i grafice GT430 grałem w GTA V, ale w rozdzielczości 1366x768, lub niższej. Dało się grać nibym ale ten procesor nie jest stworzony do grania w gry ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

No tak , grać się da ale niektórzy tego nie rozumieją i usiłują grac w wyższych rozdzielczościach czy wyższych ustawieniach gdzie zwykły procesor 2 rdzeniowy ( tylko 2 lub 4 wątkowy ) nie wydala w porównaniu nawet do słabszego procesora 4 rdzeniowego (  4 lub 8 wątkowego ) . 

Gra tez sprawdza parametry procesora w odniesieniu do ustawień. By pograć wystarczy zaczynać sprawdzać od niskich rozdzielczości i minimalnych ustawień grafiki. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...