Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AIM SC808 - Szum podczas grania

JuroTheDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem tydzień temu kartę dzwiękową AIM SC808, działa wybornie, lecz pojawia się problem podczas grania. Występuje szum prawdopodobnie spowodowany przeciążeniem karty graficznej. Próbowałem odsuwać kartę dźwiękową od zasilacza jak najdalej i zmieniając nawet położenie karty graficznej w gorszy slot pci-e 4x. Wsio nie pomogło. Na YT znalazłem filmiki gdzie amerykańce wyłamują bolec od uziemienia i im to pomaga ale to w przypadku głośników, a nie słuchawek bo głośników nie posiadam. Moje gniazdko do którego komputer jest podłączony nie posiada uziemienia, lecz listwa, która jest podłączona do tego gniazdka i do tej listwy cały komputer to tam jest bolec, jutro go spróbuje wymontować o ile to nie strata czasu bo w Ameryce mają inne gniazdka. Wy posiadacie jakieś pomysły? Bo nawet wątpię by mi przyjęli zwrot karty dźwiękowej, gdzie ona poprawnie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...