Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Grafika)By Grafikarzfanart

GrafikarzFanArt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc postanowiłem, że podzielę się tym z wami bawię się tym już około 12lat. To są obrazki edytowane i rysowane w programach i tych podobne. Niby to jest nie możliwe dla nie których a jednak mi się to udaje. Jeżeli ktoś poprosi o coś może mu zrobię nie wiem.

1.fcdfahzjtjkgxild.jpg

2.fhcibbzsojjxesjn.jpg

3.ibhhzokarggpbebb.jpg

4.bhbggdzofpnfrqmt.jpg

5.cgabhczmmakagsbm.jpg

Te obrazki było trudno robić ale jakoś wyszło dobrze Pozdrawiam i mam nadzieje, że się podobało wszystkim.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dziękuje za dobre komentarze jak już wiecie siedzę w tym długo.Potrafię dużo rzeczy zrobić naprawdę.Jeżeli są jakieś pytanie to walcie śmiało i nie chce z nikim rywalizować jak coś..

Ps.Wszystkie prace są moje...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To ja poproszę Cię o moją starą wenę^^

Na jednej stronie chaos a na drugiej spokój i pomiędzy tym ziomek który ręce trzyma w ten sposób < > (żeby to wyglądało że próbuję to powstrzymać)

Opublikowano

@Wojtasek. Nie rozumiem o co Ci chodzi ? jak wiesz jestem amatorem i mam prawo czegoś nie wiedzieć. Więc nie rozumiem czemu wgl. mój nick pojawił się w Twoim poście

@Topic zadałem pytanie / prośbę na Twoim profilu, proszę zerknij i odpowiedz. (na Pw. lub moim profilu jak coś.)

Yo.

LoL . ?

Opublikowano

Przepraszam cię nie robię komuś sygnatur. Przestaje robić obrazy na tym forum bo to forum jest do dupy dzieci niestety są. mówią że kopiuje może akurat ktoś skopiował ode mnie ?.Po prostu jeszcze jeden taki post i sobie dam spokój.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie będziemy tęsknić. Idź wciskać kit gdzie indziej.

Opublikowano

@GrafikarzFanArt jeśli forum Ci nie odpowiada nikt nie zmusza Cię do prezentowania swoich prac.

Póki co prosiłabym o zachowanie klasy i brak obraźliwych uwag w kierunku forum jak i jego użytkowników.

1321896841-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...