Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny powrót i chyba już na stałe.

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, powracam do wot'a po raz kolejny ale to będzie raczej już ostatni powrót i mam zamiar grać cały czas. Niestety zapomniałem loginu, hasła, maila no wszystkiego do mojego starego konta gdzie miałem już kilka X itp. No niestety, założyłem konto i mam dylemat. Na tamtym koncie miałem same HT(E100/Maus/T110E5 itp) Na tym koncie aktualnie mam ELC AMX i zaraz będe miał 6tier. Dyylemat polega na tym że nie wiem jakie linie robić. Dobrze grało mi sie tymi HT ale ich droga jest męcząca a zwłaszcza na T110E5. Fajnie mi sie gra ELC AMX, szybki zwinny, jakoś polubiłem takie szybkie jazdy i spotowanie. Co polecacie? Robić linie spoterów i HT czy skupić sie na jednej?

Opublikowano

Trafiłeś akurat na czas testów LT do 10 tieru, więc jeśli lubisz spotować to może być dobry kierunek.

Aczkolwiek granie francuzami jest dość trudne, mają duży DMG ale pancerz mają papierowy i losowanie mają +3. 

Polecane były HT do IS-4, szwedzkie Emile, czeska Skoda, a z TD Grille 15 i ten drugi niszczyciel. No ale ty masz doświadczenie to możesz próbować francuzów HT i LT.

Opublikowano

Masz nowe konto więc pewnie brak załogi i czołgów premium dlatego w LT się nie pchaj, bo na nich 2 perkowa załoga to absolutne minimum. Jak ogarniesz czołgi premium lub porobisz misje mt, ht i td żeby mięć załogantki to wtedy weź się za LT i to właśnie za linię do t54 ltwt lub ewentualnie jeśli ogarniesz sobie type64 to rób wz-132. Co do HT do nie wiem czemu piszesz, że linia do e5 jest ciężka. Jest to dobra linia. Poza tym zrób is3, rhm, cromwella póki co.

Opublikowano

Masz nowe konto więc pewnie brak załogi i czołgów premium dlatego w LT się nie pchaj, bo na nich 2 perkowa załoga to absolutne minimum. Jak ogarniesz czołgi premium lub porobisz misje mt, ht i td żeby mięć załogantki to wtedy weź się za LT i to właśnie za linię do t54 ltwt lub ewentualnie jeśli ogarniesz sobie type64 to rób wz-132. Co do HT do nie wiem czemu piszesz, że linia do e5 jest ciężka. Jest to dobra linia. Poza tym zrób is3, rhm, cromwella póki co.

Jest to stare konto na którym były ze 4bitwy bo było po resecie. Jest na nim Jagoda 8.8 bodajże już jej nie ma z tego co pamiętam i is-6. Także dwie zarabiarki posiadam. Nabiłem na nich juz po 2 perki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...