Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Major ELEAGUE - Jak dropnąć skrzynkę?

st3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, już któryś turniej sponsorowany przez Valve ze skrzynkami, a ja nadal nic nie dropnąłem, oglądam to wszystko od czasu DH Winter 2014 i nic :(

Może coś źle robię?

Czy grając np. w counter strike i jak odpalę streama głównego w telefonie to dropnie mi ta skrzynka? Muszę mieć steama włączonego ? Hm? Ktoś coś wie?

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Jedyne co musisz zrobić to połączyć konto steam z twitch oraz oglądać stream u oficjalnych komentatorów. Czyli oficjalny twitch (poznasz go po dużej oglądalności) oraz izak ostatnio był oficjalnym komentatorem i u niego też mogłeś dropnąć skrzynkę. 

Opublikowano

Tak, możesz grać w cs i oglądać streama na telefonie ale na telefonie musisz byc zalogowany na konto twitch połączone z cs:go :)

Opublikowano

Okej, trzeba jakoś aktywność ukazywać? Jeśli włączę sobie streama w telefonie, pod ładowarką zostawie i wyciszę telefon, ale stream bedzie lecial to i tak mam szanse? Musi być steam włączony?

Zrobiłem coś źle?

Budowniczy
Opublikowano

Odpal sb na kompie w najsłabszej jakości na twitchu i zminimalizuj okno ;d 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Okej, trzeba jakoś aktywność ukazywać? Jeśli włączę sobie streama w telefonie, pod ładowarką zostawie i wyciszę telefon, ale stream bedzie lecial to i tak mam szanse? Musi być steam włączony?

Samo odpalenie stream na telefon wystarczy. Jak były jakieś majory to tak robiłem i szedłem do pracy. 

Opublikowano

Samo odpalenie stream na telefon wystarczy. Jak były jakieś majory to tak robiłem i szedłem do pracy. 

I efekt jakiś był? :D

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

I efekt jakiś był? :D

Jasne, przez ten czas poleciały mi 4cobble, 1inferno, 1train

Opublikowano

Karwa, czego ludzie nie rozumieją. Musisz mieć tylko odpalony stream na twitch koncie, które jest powiązane ze Steam albo bezpośrednio w grze. I TYLE. Nieważne, czy oglądasz na telefonie, telewizorze, tablecie itd. Nieważne, czy masz dźwięk włączony, czy wyłączony, czy akurat masz tą kartę włączoną..

Opublikowano

Karwa, czego ludzie nie rozumieją. Musisz mieć tylko odpalony stream na twitch koncie, które jest powiązane ze Steam albo bezpośrednio w grze. I TYLE. Nieważne, czy oglądasz na telefonie, telewizorze, tablecie itd. Nieważne, czy masz dźwięk włączony, czy wyłączony, czy akurat masz tą kartę włączoną..

Czyli nawet wystarczy wbić rano na oficjalny stream i mieć wy****ne do końca dnia ? :D

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Czyli nawet wystarczy wbić rano na oficjalny stream i mieć wy****ne do końca dnia ? :D

Otóż tak ;)

Opublikowano

Tak, po prostu gdzieś musi chodzić stream z majorem i twoim kontem podpiętym do steam.

Opublikowano

Jak wejdziesz w kategorie- --> CS:GO i wybierzesz stream co ma najwięcej oglądających. Zostawiasz sprzęt na którym bedzie leciało i tyle.

Opublikowano

U kogo można obejrzeć np live na twitch gdzie mało osób jest?

Liczba osób na streamie nie ma znaczenia. "loteria" zbiera globalnie wszystkich oglądających z gry, twitcha ITD. Przecież wszędzie na twitchu streamują jeden link GOTV i tyle.. To jest tak jakbyś oglądał w grze.

Używaj mózgu.

Budowniczy
Opublikowano

k***a jaki problem wejść chociażby na hltv i włączyć oficjalnego streama? 

//a poza tym wszystkie streamy na twitchu będą "oficjalne", bo trzeba mieć "uprawnienia" 

34239885046803378909.png

Opublikowano

440k osób w grze, 200k na streamie, z czego jedynie 100dropi co rundę, jest 1% szans na kazdy mecz ze trafisz cobbla czy co kolwiek :)

Budowniczy
Opublikowano

440k osób w grze, 200k na streamie, z czego jedynie 100dropi co rundę, jest 1% szans na kazdy mecz ze trafisz cobbla czy co kolwiek :)

po 500/600 dropi, a nie po 100 ;d

//2 cobble są :D 

34239885046803378909.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...