Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie na GameMastera Metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

25gcnsj.png

ohMEGXN.png

Posiadam aktualnie dużo czasu, ok 5-6 godzin dziennie. W przypadku, wystąpienia konieczności,

oczywiście jestem w stanie poświęcić więcej czasu.

ikxpVP6.png

Oczywiście że umię pracować w grupie. Szczerze mówiąc wolę pracować w grupie, niż samemu - na własną rękę.

Oczywiście, zawsze znajduję satyfakcję z pracy, staram się optymistycznie postrzegać świat oraz pracę.

Trzeba robić to co się lubi, wtedy jest z górki.

6dBt2rQ.png

Wydaje mi się że mówię wyraźnie, w piśmie natomiast uważam że jestem na dobrym poziomie.

Oczywiście popełniam błędy, ale każdy je popełnia, jesteśmy tylko ludźmi.

Znam język Angielski w stopniu komunkatywnym w mowię i piśmie,

język Niemiecki w stopniu niskim,

język Hiszpański w stopniu komunikatywnym w piśmie i mowie.

UE4b9cN.png

W grę Metin2 rozpocząłem przygodę już w 6 klasie podstawówki, był to rok 2009.

Największym osiągnięciem na serwerze globalnym była szamanka healer 89 lvl.

Pierwszy prywatny serwer na którym grałem był to Elitemt2.

Do tego momentu gram po róznych prywatnych serwerach, chociaż aktualnie nie zainteresowałoby mnie nic,

co mogło by zatrzymać mnie na dłużej.

Dlatego postanowiłem spróbować swoich możliwości po drugiej stronie lustra.

nQcL098.png

Mam 20 lat.

Jestem osobą która uwielbia sport. 

Ogólnie jestem osobą w której jest mnóstwo energii i zapału do życia. 

Codziennie na mojej twarzy pojawia się szczery uśmiech.

Moja ciekawa osobowość pozwala mi ubarwić życie, które czasami traci sens lecz tylko na parę ulotnych chwil. Jestem osobą niezależną, kochającą własne towarzystwo. 

Staram się zwalczać wszystkie przeszkody stojące mi na drodze do upragnionego celu. Chętnie pomagam innym, którzy potrzebują wsparcia.

Dobrze radzę sobie w trudnych sytuacjach, które wymagają zachowania zimnej krwi.. Potrafię zrozumieć ludzką niedolę i podtrzymać na duchu, 

jestem wyrozumiały i opiekuńczy. Często pojawia się u mnie wrażliwość i poczucie obowiązku. Staram się optymistycznie patrzeć na świat jednak nie zawsze maluje się on w jasnych barwach. 

Jak każdy z nas posiadam chwilę niedoli i bezradności. Potrafię narzucić sobie surową dyscyplinę jednak czasem brakuje mi silnej woli i zapału do pracy. 

Lubię stawiać na swoim i dominować. Angażuję się w każde powierzone mi zadanie i staram się wykonać jak najlepiej. Jestem tolerancyjny i lojalny wobec swoich przyjaciół i ludzi nieznajomych. 

Potrafię cieszyć się chwilą. Nie znoszę obłudy, prowizorki i bylejakości. Uwielbiam dobrą zabawę i jestem okraszona niemałą dawką humoru.

Moje zainteresowania wiążą się z tańcem, fotografią, aktywnym trybem życia. W przyszłości marzę o studium uprawniającym mnie do prowadzenia zajęć tanecznych, choreografa. W wolnych chwilach pracuję nad swoją sylwetką oraz wyglądem zewnętrznym.

mieszkam w Bielsku-Białej w województwie śląskim.

Chodzę do technikum Fryzjerskiego - lecz nie wiążę z tym zawodem 

mojej przyszłości.

W przyszłości chciałbym otworzyć szkołę tańca, szkołę tańca,

Bardzo bym chciał mieć na tyle środków by móc sfinansować uczęszczanie do tak owej szkoły

osoby biedniejsze, ponieważ jest bardzo dużo dzieci, młodzieży - która ma na prawdę bardzo duży potencjał, oraz duże możliwości, lecz finanse rodziców nie pozwalają na dalsze rozwijanie się, i tak owe osoby tracą na tym.

A mogliby zajść na prawdę daleko.

Interesuję się modą, muzyką, fotografią, w wolnym czasie, tworzę wszelkiego rodzaju grafiki,

Jestem osobą miłą, szczerą, komunikatywną, pomocną, ciepłą, 

zawsze dążę do celu, nie poddaje się,

wszelkie wyznaczone mi prace staram się wykonać do końca, dając z siebie 100%.

QMyUjIc.png

Uważam że przedstawiłem swoją osobę w dobrym świetle.

Na koniec powiem, że nie mam parcia na wielkie serwery, 

jestem w stanie pracować nawet na malutkich serwerach, z niewielką liczbą graczy, liczy się dla mnie praktyka.

PRAKTYKA CZYNI MISTRZA!

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Kontakt:

email: [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>

gadu gadu: 53784594

numer telefonu: priv

forum - wiadomość priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...