Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Internet Bez Limitu Lte z Modem USB ?

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie ,Z racji tego że kończy mi się 2 letnia umowa ,  Potrzebuje Internet Głównie z Szybkim Uploadem Gdyż chcę wrzucać filmy na youtube szybko  a tu niestety max upload to 800 kb/s czasami do 1mb sięga.

Dotychczasowy mój internet to http://www.speedtransfer.pl/ I najwyższy możliwy u nich z oferty to 10mb/s za 79 zł . Ogólnie nie narzekam ale wolę coś szybszego , Jako że sciągam dużo filmów wolę bez limitu , Tylko problem jest taki że mieszkam na wsi , i na mapie jest 4g w w plusie play orange t-mobile ale niewiadomo jak to w rzeczywistości , niechce tez za każdy okres próbny płacić. Z góry będę wdzięczny.

Dotychczasowe Wyniki z speedtest:

Ping - 32 Ms

Download 9.79 Mb/s

Upload 0.85 Mb/s

Opublikowano

Masz nogi użyj ich to się dowiesz w salonie u każdego operatora jak z zasięgiem i dostępnością.

Nikt na forum nie jest nawet w stanie stwierdzić jak będzie działał internet bo o tym dowiesz się jak podłączysz i sam sobie sprawdzisz a to już nie nasz problem.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Musisz wypróbować wszystkie jak leci, innej opcji nie ma. Sam przeleciałem przez wszystkie sieci mobilne i Orange najlepiej wypadło. Na wsiach potrafi spoko działać, znajomi tak samo mają pomarańczowych i nie mogą narzekać.

Wypróbuj to się dowiesz.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Z góry odradzam ci Polsatu prędkość u mnie około 0.01 mb/s co na to Polsat? Że nie jest, ich winą, iż dbs jest, obciążony inaczej w moim wypadku wyglądała, sytuacja z playem gdzie internet przez miesiąc chodził z prędkością powyżej 5 mb/s.

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Play na karte bez umowy, za 45 zl masz pakiet nielimitowany zadnych ograniczen. Zalezy tez gdzie mieszkasz. Sprawdz na mapie zasiegu. Kupujesz karte do INTERNETU. Nie zwyklą. Mozliwe ze bedziesz musial zmienic taryfe

Opublikowano

Dobra Temat można zamknąć, Co Do Internetu Play Niestety 3g tylko bo patrzyłem na telefonie. A na tych mapach to oszukane bo niby jest 4g a tak naprawde nie ma..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...