Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkola

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nestem obecnie w zawodowce 1 klasa, jednak zwiazku z problemem z praktyk moga mnie wyrzucic. I teraz pytam. Jak mnie wyrzuca to czy jak poczekam kilka miesiecy do 18 moge zapisac sie do szkoly Liceum dla doroslych zaoczne czy bede musial miec ukonczoną zawodowke?

Opublikowano

Witam.

Nestem obecnie w zawodowce 1 klasa, jednak zwiazku z problemem z praktyk moga mnie wyrzucic. I teraz pytam. Jak mnie wyrzuca to czy jak poczekam kilka miesiecy do 18 moge zapisac sie do szkoly Liceum dla doroslych zaoczne czy bede musial miec ukonczoną zawodowke?

Jak będziesz miał 18 lat to nawet po podstawówce będziesz mógł iść do takiej szkoły bo do szkoła dla dorosłych zaoczne, nie musisz mieć zawodówki skończonej żeby isc do tej szkoły

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

W szkole zaocznej masz zajęcia co dwa tygodnie w weekendy. Na koniec semestru praca kontrolna i egzamin.

Co do trudności takiej, to trudno mi powiedzieć. Jedna może być ciężka, a druga nie.

Do 18 masz obowiązek szkolny, więc nie wiem jak chciałbyś odczekać te kilka miesięcy bez szkoły xD

Nie wiem jak to jest w zawodówce, ale nawet jak oblejesz jedne praktyki, to nie możesz jakoś ugadać się na drugie ? 

Jak nie zaliczysz praktyk to wyrzucają ze szkoły, a nie oblewasz rok ?

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...