Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje serwer Minecraft

craftserve1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wychodzę z inicjatywom do ludzi którzy mają krucho z kasą a chcą prowadzić za darmo stabilny i solidny serwer Minecraft. Serwery stawiane są na serwerze dedykowanym w Poznaniu.

Co oferuje?

- Oferuje dobry serwer VPS na którym można postawić swój serwer Minecraft. Jeżeli ktoś nie zna podstaw Linuxa to mogę wyjątkowo podpiąć serwer pod panel zarządzania serwerem po przez www. (Do VPS także jest panel zarządzania)

- Twój pomysł twoje wykonanie.

- Pomoc przy obsłudze technicznej (Monitoring sieci, monitoring zasobów, monitorowanie ataków DDoS i ograniczanie ich)

- Miłą i rzetelną współprace.

- I wiele wiele więcej...

Co wymagam?

- Wszystkie zyski z serwera.. jeżeli sprzedaż będzie duża to także będę odpalał procent kasy dla twórcy. 

- Umiejętności przy tworzeniu serwera.

- Osoby które nie ukończyły minimum 16 lat niestety nie mogą ze mną współpracować :)

Osoby które są zainteresowane proszę napisać post pod tym tematem a odezwę się na PW ;)

Więcej pytań? To także pod tematem.

Opublikowano

Czyli ktoś ma odjebać brudną robotę, a ty sobie po prostu hajs zgarniesz?

Holy s**t. Tego jeszcze nie było.

Popracuj także nad interpunkcją, bo obecnie Twoja oferta w ogóle nie zachęca.

Jak ktoś chce, to także mogę udzielić miejsce na maszynę i dać pliki w zamian za 100% zysków, izi XDDDD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co wymagam?

- Wszystkie zyski z serwera.. jeżeli sprzedaż będzie duża to także będę odpalał procent kasy dla twórcy

O TY ŁASKAWCO

Ta oferta to chyba jakiś żart. Ktoś ma realizować swój pomysł, poświęcać swój czas, bo jakiś typ chce zarobić? xD 

Chociaż.. nie bójcie się.. przecież może Wam odpali procent kasy! 

Nie polecam, wybacz 

Opublikowano

Panowie :) Jeżeli byście zrozumieli sens tego tematu to nie pisalibyście takich głupkowatych postów :)

Oferta skierowana jest do osób które nie chcą wydawać kasy na wirtualne usługi a kupić sobie np za to w realu piwo. Nie chcą się martwić że nie naskładają kasy na dany termin aby opłacić usługę. A wszyscy wiemy że na początku jest słabo przy tworzeniu takiego serwera. 

A z drugiej strony jakie mogą być zarobki z takiego serwera minecraft?? 40-60zł MAX jeżeli serwer się rozkręci do 30-40 graczy? Pamiętając że każdy usługodawca SMS PREMIUM pobiera 50% z sms.

Myślicie że utrzymanie serwerów to groszowa sprawa? Jeden taki serwer pobiera 700W prądu + łącze to około 400zł/mc.

Po więcej informacji proszę pytać pod tym postem :)

Opublikowano

A z drugiej strony jakie mogą być zarobki z takiego serwera minecraft?? 40-60zł MAX jeżeli serwer się rozkręci do 30-40 graczy? Pamiętając że każdy usługodawca SMS PREMIUM pobiera 50% z sms.

Jestem przekonany, że nikt nie będzie miał problemu, żeby samemu utrzymać lub zainwestować 30 zł w serwer (bo tyle kosztuje w hostingu oferta, która utrzyma przytoczone przez Ciebie 30-40 graczy). ;)

Sponsoring ma sens przy większych projektach, które wymagają dużego nakładu finansowego (+ 200 graczy). W każdym innym wypadku nie - hostingi stały się zbyt tanie.

Samej oferty nie skomentuję, mam nadzieję, że to jakieś marne prowo. Ktoś ma zapierdalać, robić serwer, poświęcać na to czas i nic z tego nie będzie miał? xD Deal życia. Jak złapiesz na to jakiegoś frajera, to daj znać, opłacę Ci ten prąd i łącze na cały rok. xD

5465845486.png

Opublikowano

Jestem przekonany, że nikt nie będzie miał problemu, żeby samemu utrzymać lub zainwestować 30 zł w serwer (bo tyle kosztuje w hostingu oferta, która utrzyma przytoczone przez Ciebie 30-40 graczy). ;)

Sponsoring ma sens przy większych projektach, które wymagają dużego nakładu finansowego (+ 200 graczy). W każdym innym wypadku nie - hostingi stały się zbyt tanie.

Samej oferty nie skomentuję, mam nadzieję, że to jakieś marne prowo. Ktoś ma zapierdalać, robić serwer, poświęcać na to czas i nic z tego nie będzie miał? xD Deal życia. Jak złapiesz na to jakiegoś frajera, to daj znać, opłacę Ci ten prąd i łącze na cały rok. xD

Od wczorajszego wieczoru czyli prawie 24H napisało do mnie 8 osób z prośba o sponsoring czyli zainteresowanie rośnie :) Zobaczymy jak to dalej będzie!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...