Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem po wybraniu postaci

PejsooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mój problem jest następujący.

Gdy opalam lola wszystko jest git, wybieram sobie grę rankingową, wybieram postać - czas mija i bach. Zamiast ładowania postaci mój monitor nagle przechodzi w stan uśpienia. Gra się ładuje, wszystko słyszę, ale nic nie widzę...

Spotkał się ktoś może z takim problemem?

( Re-instalowałem, naprawiałem nic nie dawało)

Opublikowano

@Dankor

Nowego, ale przez pewien czas było wszystko dobrze :)

(Spróbowałem na obu wersjach, i na obu to samo. Gdy nacisnę Alt + F4 to wszystko wraca do normy, a na kliencie mam tylko "Odnów połączenie", ale po tym jest to samo, dalej przechodzi w stan uśpienia.)

Opublikowano

Mam to samo, zmieniałem w configu rozdziałkę, dawałem windowsmode=1/2 (tutaj akurat mam dziwne okienko i nie da się tak grać) ale nic nie pomaga :/ 

Opublikowano

Naprawiałeś pliki/reinstalowałeś grę? To najważniejsze, co powinieneś zrobić ale przed tym wyczyść rejestr, przeskanuj komputer antywirusem, a jeśli problem nie ustąpi to napisz do Riotu - może to być głębsza sprawa, a my nie ze wszystkim jesteśmy w stanie Ci pomóc.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zgadzam sie z @up, od siebie dodam jeszcze to, że w powiadomieniach w kliencie było coś o problemie z oknami w grze, i z tego co pamiętam to jako rozwiązanie podawali tam kombinację alt + enter, przez którą gra chyba przechodziła do trybu okienkowego, ale tu już nie dam sobie ręki uciąć, spróbuj tego :P

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Zgadzam sie z @up, od siebie dodam jeszcze to, że w powiadomieniach w kliencie było coś o problemie z oknami w grze, i z tego co pamiętam to jako rozwiązanie podawali tam kombinację alt + enter, przez którą gra chyba przechodziła do trybu okienkowego, ale tu już nie dam sobie ręki uciąć, spróbuj tego :P

Alt+enter daje tylko tyle, że minimalizuje grę i możesz opuścić grę bez restartowania gry. Nie pomaga to. 

Naprawiałeś pliki/reinstalowałeś grę? To najważniejsze, co powinieneś zrobić ale przed tym wyczyść rejestr, przeskanuj komputer antywirusem, a jeśli problem nie ustąpi to napisz do Riotu - może to być głębsza sprawa, a my nie ze wszystkim jesteśmy w stanie Ci pomóc.

Naprawa plików, reinstalacja gry nie pomaga.

Rejestry także mam czyste, brak wirusów.. Jedyne rozwiązanie to napisać do Riotu - zrobię to jeszcze dziś. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...