Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomogę postawić serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieżyć? Próbóje? Ogladałęm?

Podanie na odwal się, przeglądarka oferuje Ci podkreślanie błędnie napisanych wyrazów.

Do tego interpunkcja leży i podanie jest ohydne. Nie przekonałeś mnie, a ten wiek nie wydaje się prawdziwym.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Polecam ziomek wie czego chce ja osobiście polecam ci trzech zajebistych techników np RysieQ, Argin i Fluorine ich poziom jest bardzo wysoki i wierze że przy nich nauczysz się robić serwery ze sklejek na mpc lub jak coś zajebać i lekko przerobić i się pod tym podpisać! A to już coś!

Pozdrawiam cieplutko :)

sygna.png

Opublikowano

Polecam ziomek wie czego chce ja osobiście polecam ci trzech zajebistych techników np RysieQ, Argin i Fluorine ich poziom jest bardzo wysoki i wierze że przy nich nauczysz się robić serwery ze sklejek na mpc lub jak coś zajebać i lekko przerobić i się pod tym podpisać! A to już coś!

Pozdrawiam cieplutko :)

@MS-Dekador Ktoś cie prosił o komentarz ? Spierdalaj pilnować swojego kotleta... sory już padł :(

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Podanie na odwal się, przeglądarka oferuje Ci podkreślanie błędnie napisanych wyrazów.

Do tego interpunkcja leży i podanie jest ohydne. Nie przekonałeś mnie, a ten wiek nie wydaje się prawdziwym.

Jejku i po co ta agresja?  Nie  zauważyłem  wystraczyło do mnie napisac na priv a nie tak chamsko napisac. Mam problem z pisownia :)

Dodam ze kazdy popełnia jakieś błedy.

Opublikowano

@up

Masz rację, jednak czytając Twoją "ofertę" naprawdę można doznać uczucia, że to jest jakiś mało smaczny żart. Nikt tu raczej nie jest purystą językowym, ale takie błędy niestety rażą w oczy :/ Nie piszę tego złośliwie, po prostu popraw temat, chociaż pod punktem ortografii :)

Pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Wiadomo tu chodzi o towarzystwo nie jestem z tym dobry ale chciałbym chętnie poprasować   nad robieniem serwera, oglądałem również  na yt jak inni ludzie robią  jest to dosyć  skomplikowane ale trzeba wieżyc i pokonać to :D

Jeśli ktoś również próbuje robić  serwer chętnie się jakoś  dogadamy i możemy razem zrobić serwer :D

Kontakt : 662804820

krwa prasować chcesz? Nie napisałem tego z agresją tylko by Ci wytknąć twoje błędy i pokazać dlaczego żadnej poważnej ofert nie znajdziesz.

Zwróć uwagę na estetykę, potem ortografię oraz interpunkcję. Ten wiek nadal nie przekonywujący :v

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Wiadomo tu chodzi o towarzystwo nie jestem z tym dobry ale chciałbym chętnie poprasować   nad robieniem serwera, oglądałem również  na yt jak inni ludzie robią  jest to dosyć  skomplikowane ale trzeba wieżyc i pokonać to :D

Jeśli ktoś również próbuje robić  serwer chętnie się jakoś  dogadamy i możemy razem zrobić serwer :D

Kontakt : 662804820

krwa prasować chcesz? Nie napisałem tego z agresją tylko by Ci wytknąć twoje błędy i pokazać dlaczego żadnej poważnej ofert nie znajdziesz.

Zwróć uwagę na estetykę, potem ortografię oraz interpunkcję. Ten wiek nadal nie przekonywujący :v

no to k***a chodz na ts ? złamasie :)

@up

Masz rację, jednak czytając Twoją "ofertę" naprawdę można doznać uczucia, że to jest jakiś mało smaczny żart. Nikt tu raczej nie jest purystą językowym, ale takie błędy niestety rażą w oczy :/ Nie piszę tego złośliwie, po prostu popraw temat, chociaż pod punktem ortografii :)

Pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia ;)

Jeden normalny człowiek który mnie rozumie. Dziękuje

Opublikowano

E no Skejcior zostaw chłopaka .. podoba mi się to że jest szczery i niewiele umiejąc nie bierze się od razu za dedyki tylko pisze się na pomoc.. może podanie nie jest jakoś ślicznie napisane ale wiadomo o co chodzi.

Chętnie bym cię gdzieś wziął ale w sumie sam nie mam co robić.. rzucę temat jeszcze ziomkom, może ktoś weźmie cię pod skrzydło ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...