Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samia - dyskusja. Opłaca się czy nie?

Silverek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dawno nie grałem w metka, a słyszałem że samia jest spoko, dodam że w temacie chce tylko opinii o tym serwerze, gdyż widziałem wiele kontrowersji na temat serwera. 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Serwer według mnie jest bardzo ciekawie rozwinięty. Wiele systemów, dzięki którym nie da się nudzić.

Na serwerze jest spora rywalizacja o spoty/respy, co może irytować, ponieważ ludzie zbijają bossy na DMG lub podbiegają jakieś 180+ i zabijają ludzi dla dropu.

Gra sporo osób, jednakże żeby osiągnąć na tym serwerze coś więcej, trzeba grać na nim po 5h dziennie.

Jest sporo dużych gildii, sporo ustawek/wojen.

Jeżeli masz dużo wolnego czasu, to serwer mogę polecić.

Opublikowano

Grałem tam do 105 lvla, gra się w miarę fajnie, jest co robić ale ja osobiście nie lubię tego że od mapy 105 - 120 exp leci strasznie wolno i są tam zbugowane moby, przez to expienie przedłuża się w cholerę, jest potężna rywalizacja o wszystko dosłownie, spoty, bossy nawet metiny, uwierz nawet o 3 nad ranem można spotkać kogoś kto to wybija, btw 90 - 105 lvl na dobrym spocie wbijasz w 90 minut, oczywiście z PDkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...