Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - czy wersja PC jest taka sama jak XONE?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, czy wiedźmin 3 na pc jest taki sam jak na xone? Chodzi mi tu o elementy fabularne czy też po prostu świat, bo w wiedźminie 2 zauważyłem pewne różnice [fabularnych raczej nie] - pozdrawiam :)

Opublikowano

Przyznawać się który zmienia nazwy tematów? kappa. I dzięki, ale na bank nie da się instalować modów? :v  A jako jestem noobem to wyjaśnij mi jedno, mod to DLC? jeżeli tak to gdy kupię edycje roku gry wiedźmin na xone to będe miał DLC [czyli chyba mody] A  jeżeli nie kupie to nie będe miał? [f**k logic :DDDD]

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to nie można mieć modów na XONE, ogólnie na konsolach jest to niemożliwe, chyba, że masz tak jak w Skajrim Remaster.

DLC to DODATEK, NIE MOD.

MOD to PRZEDMIOT WIRTUALNY, dzięki np któremu możesz zmienić coś w grze.

Dam ci przykład modu:

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/943/?tab=3&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher3%2Fajax%2Fmodimages%2F%3Fuser%3D0%26id%3D943%26gid%3D952

Na przykład ten MOD dodaje to, że widzisz wszystkie dodatkowe obiekty na mapie. MODY instalujesz przez zabawy w plikach gry, znaczy jeżeli chodzi o Wiedźmina na PC to jest dość łatwo. Po prostu tworzysz folder "Mods" w folderze gry i tam wkładasz foldery modów. I gotowe. Inne mody to np zmiana ubrań, HD modele postaci, lepsza krew i wiele więcej, za dużo by wymieniać.

Wiedźmin 3 Edycja Roku ma w sobie DLC, czyli DODATKI. Krew i wino oraz Serca z kamienia to DODATKI (DLC).

W sumie nie wiem jak to dokładniej wyjaśnić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...