Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak złapać pokemony drugiej generacji?

✘Flame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZy takie sa dostepne ? gram w ta gre od 2 dni,  w pokedexie mam chyba 150 pozycji ( z pewnoscia nie wiecej) a na youtube widzialem juz filmiki jak ludzie lapia nowsze poksy. JAk to jest ? Czy jest mozliwosc ze gram na nie zaktualizowanej wersji ? Czy gdybym miala niezaktualizowana wersje to ta gra wgl moglaby chodzic ? dziwi mnie to ze nie spotkalem do tej pory zadnego takiego pokemona. Z gory dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

CZy takie sa dostepne ? gram w ta gre od 2 dni,  w pokedexie mam chyba 150 pozycji ( z pewnoscia nie wiecej) a na youtube widzialem juz filmiki jak ludzie lapia nowsze poksy. JAk to jest ? Czy jest mozliwosc ze gram na nie zaktualizowanej wersji ? Czy gdybym miala niezaktualizowana wersje to ta gra wgl moglaby chodzic ? dziwi mnie to ze nie spotkalem do tej pory zadnego takiego pokemona. Z gory dzieki za odpowiedzi

Jest już 2 generacja ale tylko 8 pokemonów i do tego można je tylko wykluć z jajek 

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...