Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wp I Pvp

Bartas96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

na diwang mowia ze wp jest slaby i to bardzo prawie najsbaszy a taki koes mowio mi ze Wp jest lepszy od daggera i bm wiec sam nie wiesz juz jak to jest

a pokaze wam filmik z WP jak kosi

http://www.youtube.com/watch?v=IoJ-EeGn2Xg

i co sadzicie wp dobery na pvp czy lepeij grac daggerm albo bm

sorry za bledy i Dzieki z gory za odp

Opublikowano

Najlepsze postacie to bm i dagger. Wp jest cienki. Daggerem się łatwo gra a surą bm trzeba umieć grać.

Opublikowano

Buhhaha wp cienki ? miałem pvp z mentalem ( miałem palec P i 102 inta ) Uderzyłem go palcem deadnoł . 2 pvp z bodym . Palca jakimś cudem przeżył a ja miałem mało hp pobiłem go ostrzem i hp się załadowało ;)3 pvp z daggerem : prawie zabiłem go hitami ... 4 pvp z archerem : Tylko z nim przegrałem ( sku....wysynek szybko biegał o O) . 5 pvp z bm'mem Użyłem rozpro i co mi zrobił G .... . 6 pvp z szamanem na skilla tak samo błyskawica i ostatnie pvp 2 wp ... miałem trudności go pokonać ale się udało .

Ps. Z tymi którymi miałem pvp to byli GM .

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Kazda postac do pvp jest dobra,jezeli potrafisz ja prowadzic i grac. Juz od 86 lvlu WPek jest dobry do pvp. Jezeli jeszcze na serwie jest mozliwosc wpicia 6 x P to jest kosa jakich malo. Rozproszenie=body bez berka i aury,mental bez ciala,dagger bez krycia sie,szamani bez bufow. Wiec mamy o polowe latwiej. Jezeli dochodzi do tego strach to mamy praktycznie wygrana w kieszeni,jezeli oczywiscie wiemy jak grac.

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Każdy, poniża WP według mnie to jest dobra postać. Szczególnie do PVP między : Mental, Body, BM,Smok,Healer dlaczego ??

-Rozproszenie Magii, jeśli mamy tego skilla na P żaden body z nami nie wygra....

WP przydaje się również na wojny gdzie jest mnóstwo BM, swoim czarem Rozproszenie Magii może dużo zdziałać.

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

wp-polecam ta postac poniewaz sam nia gram na yitian mam tam 81 lev i egzo +8 i yy+9 to jest tam byle co a tam prawie all kosze w pvp

Jebnij "-" JEzeli zasluzylem a jak niezasluzlem tez walnij "-"

Pam, Pam Ksuje tu, Ksuje tam

Opublikowano

równierz polecam na csyt2 92 120int i inne bony i wojowi jestem w stanie z palca przywalić bez kryty i przeszywki 14k wienc polecam jak nic!!!

zbyt duża

Opublikowano

Na tym filmiku surka z hwangiem o mało nie padła od wojownika z stalką, dagger wziął delikwenta na chmurkę. X.X

Pro nie ma co. xD

Zostaw tą postać, moim zdaniem kosi jedynie na serverach bez 6 i7 bonów. Na meng swoją szamanką nie miałam problemów z chińczykami którzy grali wep. >.<

Opublikowano

@ViperPL

co to jest 14k ja na diwang2 bm potrafię wojowi z sfery ponad 30k a z krytem to ponad 60.

Opublikowano

moim zdaniem sura WP jest pro

ja mam na metin2 PL sure WP 73 lv i mam czarowane P zbrojke g1 Strach m7 i Smoczy wir g1 i naprawde jezeli jakis body wezmie mi wiecej niz pol hp to dobry jest

tyle ze ja mam full eq bony :D

Opublikowano

Kazda postac do pvp jest dobra,jezeli potrafisz ja prowadzic i grac. Juz od 86 lvlu WPek jest dobry do pvp. Jezeli jeszcze na serwie jest mozliwosc wpicia 6 x P to jest kosa jakich malo. Rozproszenie=body bez berka i aury,mental bez ciala,dagger bez krycia sie,szamani bez bufow. Wiec mamy o polowe latwiej. Jezeli dochodzi do tego strach to mamy praktycznie wygrana w kieszeni,jezeli oczywiscie wiemy jak grac.

Tutaj się zgodzę z tym że WP swoim rozproszeniem sprawi że aura od bodego zniknie jak i również silne mentala. Ale jakim cudem byś się pozbył krycia się daggerka ? o.O

ps. Widać ze bardzo dużo wiesz o WP a jeszcze więcej o metinie xD:D

np579ffib5.png

DAJ + A OBIECUJE ZE SIĘ ODWDZIĘCZĘ ;D

Opublikowano

Tutaj się zgodzę z tym że WP swoim rozproszeniem sprawi że aura od bodego zniknie jak i również silne mentala. Ale jakim cudem byś się pozbył krycia się daggerka ? o.O

ps. Widać ze bardzo dużo wiesz o WP a jeszcze więcej o metinie xD:D

po prostu dagger nie będzie mógł przez czas działania rozpro użyc krycia ;]

a co do tematu ;] wp jest dobry jeśli się nim potrafi grac :) ... na csyt2 wp`kiem 99 lvl jade praktycznie all klasy 100-110 lvl ;] jedynie mam problemy z nie którymi helerami ;]

Opublikowano

Ja mam WP na CSyt2 oczywiście na razie jest pod expo ma 4x P (69LvL) Czarowane daje ponad +873 i 12% do pż. :) Zbroja daje +207 defa. Mam tylko 136 inta. Myślę, że w 90lvl+ będzie ona bardzo dobra w PvP jaki i PvM. Polecam Ci WP.

Opublikowano

Sura WP to pod expa. Chociaż można go zrobić pod pvp. Jednak to kwestia eq i bonów. Jeżeli chcesz postać pod pvp to polecam BM, daggera lub healera. Na YT2Game healerem kładłem na serię Polaków i Chinolów.

Propo healera to ja robiłem taki build: zwinność > błyskawiczny rzut > burzowy szpon > przywołanie błyskawicy > leczenie > zwiększenie ataku

Można zmienić kolejność i najpierw dać leczenie a potem burzowy/przywołanie. Błskawiczny rzut (ze zwinnością P) ładuje się koło 3-4 sekund. Praktycznie możesz rozwalić gościa z błyskawicznego rzutu.

Iron Maiden forever

Zbieram -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...