Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką dziesiątkę rozpocząć?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim jaką dyszkę poleciacie rozpocząć posiadam już troszkę tego a nei wiem co wybrać teraz nastepną linie minimum 2 linie .

Teraz preferuj bardziej mobline tanki... i coś tam zacząłem czecho-słowackie oraz chińskie. Przy chińskich boje się tej mizernej opuszczanie działa przy HT i MED. Co o tym myślicie?

Moje X :

STB-1

Centurion AX

FV215b

FV4005

FV215b 183

AMX 50B

Foch 155

B-C 155 58

T110E5

T110E3

Leopard 1

Jadzia-E100

Opublikowano

jak mobilne lubisz to skoda jest dobrym wyborem 

na chwile obecna najlepszy magazynek w grze , troche łope , nawet bardzo...  wiec niezdziwilbym sie gdyby ja znerfili za jakis czas 

chinczyki sa fajne , tylko depresja lufki slaba i te ammoracki ;)

pozatym szwedy sa ciekawe : ciezkie maja twarde wieze , mobilnosc i depresje dziala , chociaz z celnoscia i skupianiem juz tak rozowo nie jest 

co do td szwedzkich to to opuszczanie i podnoszenie podwozia irytuje ale za to mobilnosc i to ze na wstecznym jezdza tak samo jak do przodu sprawia ze mozna wjechac w ciekawe miejscowki , no i działa maja bardzo dobre

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Polecam Ci zrobić ruskie medy, najbardziej Obj. 140. Z chinoli to 113, przydaje się bardzo na CW, szybki tylko siada mu amorak gdy strzelasz w dolną płytę. Możesz też batchat i tvp zrobić również są brane bardzo często na CW.

Opublikowano

Opłaca się w to zaczynać samemu czy bez ekipy nie ma opcji?

Z ekipą to jedynie plutony zagrasz, albo w gildii pogracie.Zaczynaj sam, połowa sukcesu prowadzi przez grę samemu 

Opublikowano

Opłaca się w to zaczynać samemu czy bez ekipy nie ma opcji?

Z ekipą to jedynie plutony zagrasz, albo w gildii pogracie.Zaczynaj sam, połowa sukcesu prowadzi przez grę samemu 

W WoT nie ma gildii tylko klany.

@wawciu

Żeby dostać się do jakiegoś klanu (szczególnie lepszego), to zazwyczaj trzeba coś już umieć, więc zazwyczaj zaczyna się grając samemu.

Chyba że np. koledzy cię namawiają bo już grają i maja jakiś klan - to oczywiście warto z kolegami grać, bo gra się przyjemniej rzecz jasna.

W klanach można pograć, drużynówki, klanówki, twierdze itp.

Opublikowano

Jeśli interesuje Cię coś mobilnego to może linia szwedka do Kranvagena? Mobilny,twarda wieża, duże kąty opuszczania działa plus magazynkowiec. 

egq3SFm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...