Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pare pytań. Chodzi o to, że botuję sobie na rusro wiza 49 lvl narazie- wizz/cler. Nie wiem, od jakiego lvl zacząć farmić na ongach- polecacie 52 lvl ? Też pytanie, gdzie nim teraz botować? I najważniejsze. Tam są max 90-te lvl`e.. Ile sp wyfarmić.... planuję zrobić warlock/cler. Ile sp wystarczy do 90 lvlą? Jakie chary potrzebują najmniej sp? Euro, czy China ? Czy warlock jest dobry na bota? Myślę nad Warrior (duale lub th), Nuker SS, Warlock/ cler. Raczej warlock, tylko nie wiem, czy pada często, czy wogule szybko expi i ile sp wyfarmić. Jakie wasze zdanie ?

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Witam, mam pare pytań. Chodzi o to, że botuję sobie na rusro wiza 49 lvl narazie- wizz/cler. Nie wiem, od jakiego lvl zacząć farmić na ongach- polecacie 52 lvl ? Też pytanie, gdzie nim teraz botować? I najważniejsze. Tam są max 90-te lvl`e.. Ile sp wyfarmić.... planuję zrobić warlock/cler. Ile sp wystarczy do 90 lvlą? Jakie chary potrzebują najmniej sp? Euro, czy China ? Czy warlock jest dobry na bota? Myślę nad Warrior (duale lub th), Nuker SS, Warlock/ cler. Raczej warlock, tylko nie wiem, czy pada często, czy wogule szybko expi i ile sp wyfarmić. Jakie wasze zdanie ?

52 może być, ale lepszy 57 LA.49 hm, spidery, potem muigi.Ile sp?

To jest ukryta treść, proszę

:).Moje zdanie takie, dobry build potrzebuje dużo SP.

Opublikowano

Warlock pod pvm... jak staty rozdawać ? Hybryda 1 str 2 int, czy full int, czy jak ? Proszę kogoś, kto się orientuję. Warlock oczywiście na bota...

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Warlock pod pvm... jak staty rozdawać ? Hybryda 1 str 2 int, czy full int, czy jak ? Proszę kogoś, kto się orientuję. Warlock oczywiście na bota...

Słyszałem że 5:1 jest dobra.

Opublikowano

Na rsro jest teraz aktualny 100lv. Warlock/cler jest dobry, ale do expienia solo. Na bocie chyba mu będzie ciężko ale przetestować można. Najlepiej zrobić hybryde 1:5int. Do tego buildu będziesz potrzebować ok. 2kk sp. Bardziej bym preferował nukera s/s, ponieważ będzie potrzebował najmniej sp z tych 3 buildow co wymieniłeś, ale warior też jest niczego sobie. Możesz okroić trochę skille i wyfarmić mu na dobry początek z 500k sp. Najlepiej jak byś tym wizem wbił 64lv i dopiero poszedł taxować na ongi bo będziesz mieć nowego staffa i lepsze skille, tylko wtedy Ci nie będzie dropić gold z mobów.

Sig.png