Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam vps na 100 slotów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam hostingu Vps na server minecraft free build i chciał bym wiedzieć jaki hosting vps wybrać  ile RAMU i tp

Server na około 100 slotow

Gość dominik148
Opublikowano

@up

Gdzie kolega z tematu napisał ze szuka hostingu za Free?

Czytaj z zrozumieniem - to nie boli :v

@topic

* Polecam, sam obecnie hostuje u nich serwery/aplikacje.

* Polecam, kiedyś miałem u nich trzy vps'y, jednego dedyka i nie było żadnych problemów. 
* Jedynie vps'y miały słaba ochronę przed atakami DDoS (Nie wiem jak jest teraz).

- Jeśli będziesz miał wszystko ładnie zoptymalizowane to spokojnie 6-8gb ram wystarczy na 100 osób.
Opublikowano

Te lvlupy nie są do końca takie dobre, bo to są OpenVZ i jest mnóstwo serwerów na maszynie matce postawione.

Polecam OVH, tę najwyższą ofertę 8GB albo, jeżeli nie oczekujesz dobrej ochrony DDoS, to bardzo mocno rekomenduję UltimaHost.

Z kodem rabatowym bardzo wydajny serwer 8GB za 52 zł - trzymałem na nim z 4 lata temu 150 osób. xD

5465845486.png

Opublikowano

Te lvlupy nie są do końca takie dobre, bo to są OpenVZ i jest mnóstwo serwerów na maszynie matce postawione.

Polecam OVH, tę najwyższą ofertę 8GB albo, jeżeli nie oczekujesz dobrej ochrony DDoS, to bardzo mocno rekomenduję UltimaHost.

Z kodem rabatowym bardzo wydajny serwer 8GB za 52 zł - trzymałem na nim z 4 lata temu 150 osób. xD

Od kiedy KVM to takze OpenVZ, ni wiedzialem.

https://lvlup.pro/oferta/vps-kvm-game-pro/

Opublikowano

Polecam serwer wprost od ovh, a nie od hostingów pokroju lvlup gdzie ich blackholing lubi bez powodu zablokować serwer 5 razy w ciągu tygodnia.

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...