Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona do sprawdzania ranku championa

adrian1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje jakaś strona na której można sprawdzić jak dobrym się jest graczem jakiegoś champa (w sensie że wpisuje się nick i pokazuje gdzie jest się w ranku różnymi bohaterami)? Coś jak LoLSkill ale że pokazuje miejsce w rankingu tym bohaterem a nie punkty.

Opublikowano

Na lolskillu masz miejsce w rankingu, jest top 1000, wedlug ich systemu, wiekszosc osob dopiero w diamencie to dostaje, ale na lolgraphs masz pokazane rankingi ogolne tez, wedlug ich innego systemu, np. w last sezonie grajac na poczatku pare gier anką jak smurfowalem na d5, bedac pozniej w masterze na koniec sezonu bylem top8 anką, troche zjebane, no ale tak to dziala. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Lolskill nie jest zły, natomiast wkurzające jest to, że bardzo bierze pod uwagę ranking... I praktycznie dopiero od diamentu się jest w top 1000 

Nie koniecznie, zrobić 10/0 w brązie to nie to samo co zrobić 10/0 w diamencie. Gdyby nie brać pod uwagę dywizji to ta topka była by pełna smurfów i właśnie brązów/silverów.

Opublikowano

A jak jestem rank 7,134 GP na lolgraphie (w silverze 3) to dobrze czy źle (wczoraj byłem 15k)?

Nie patrz na ten ranking w takich dywizjach jak Silver-Platyna. Dopiero do Diamentu warto zerkać na ten ranking.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A jak jestem rank 7,134 GP na lolgraphie (w silverze 3) to dobrze czy źle (wczoraj byłem 15k)?

Nie patrz na ten ranking w takich dywizjach jak Silver-Platyna. Dopiero do Diamentu warto zerkać na ten ranking.

Czy ja wiem?

To chyba dobrze świadczy o nim, że jest 7k będąc w silverze. To znaczy, że daną postacią gra zdecydowanie lepiej niż silver.

Ja jestem 1800 Zyrą na lolgraphie, będąc dopiero w g3 (aczkolwiek do diaxa dojdę z czasem, bo początek sezonu dopiero :P) 

Opublikowano

Czy ja wiem?

To chyba dobrze świadczy o nim, że jest 7k będąc w silverze. To znaczy, że daną postacią gra zdecydowanie lepiej niż silver.

Ja jestem 1800 Zyrą na lolgraphie, będąc dopiero w g3 (aczkolwiek do diaxa dojdę z czasem, bo początek sezonu dopiero :P) 

No ale w Silverze to można być nawet i top 1 postacią, a potem dostawać po dupie bo są o wiele lepsi w high elo. Silver to dywizja, która o niczym nie świadczy, to samo gold. Dopiero D5 zaczyna się gra.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...