Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynanie gry w piłkę ? !

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka 

Czy warto zaczynać grać w piłkę ręczną w wieku 17 lat (za parę miesięcy wpadnie 18) ? Czy warto zaczynać i rywalizować z ludźmi którzy grająw to 8 lat ? Bardzo lubię ten sport, ale nie wiem czy warto zacząć grać w takim wieku :/ Co o tym sądzicie ? 

Opublikowano

Aktualnie sam w tym siedzę gdzieś już 6/7 lat (aktualnie mam 18) i powiem Ci że nie raz widziałem nowych osób w jakieś tam drużynie którzy zaczynają przygodę,szybko byś wyczuł rytm tej gry ,zresztą trener ci by pomógł jak najlepiej ;)Typ rok temu zaczynał przygodę dziś aktualnie gra w pierwszym składzie :) szybkie postępy chłopak zrobił ;),ja Ci życzę powodzenia bo warto zaczynać póki jesteś jeszcze młody. .;)

Opublikowano

Moim zdaniem wiek nie ma znaczenia przy zaczynaniu jakichkolwiek treningów – u nas na b-boying przychodzili ludzie dawno żonaci z dwójką dzieci (które też tańczą - jeden z nich już wymiata na turniejach ;)) i bardzo dobrze sobie radzą. :)

Opublikowano

Wyznacznikiem nie są umiejętności a upór oraz chęć rozwijania się. Możesz zawsze spróbować własnych sił, wszystko zależy od Ciebie nie od tego co powie otoczenie. Gdyby każdy patrzył na otoczenie to na tym ponurym świecie tak na prawdę nie byłoby osób wyróżniających się i tych, którzy coś osiągnęli. 

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...