Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eune gorszy sort

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo każdy region ma jakiś event "D

https://lol.garena.co.id/berita/tower-of-legends-dreadnova-gangplank ( frii dreadnova gp)

filipiny mają

• Darmowy tajemniczy prezent (skrzynia)
  • Możliwość dawania sobie skrzynek
  • Przecena na 6 najpopularniejszych skórek na tamtejszym serwerze (z tego co mi wiadomo istnieje tam system, w którym dostajemy walutę Gareny normalnie do zdobycia w grze, za którą można odblokować skiny na X czasu (oczywiście walutę można też normalnie kupować za hajs)
  • Oraz bonusowe RP

a oceania ma :

• odblokowanie wszystkich bohaterów do końca eventu
  •  możliwość dawanie sobie tajemniczych prezentów z podwójną szansą na legendarne skiny
  •  skrzynka hextech z kluczem
  •  boost IP na 2 dni, który się aktywuje 4 lutego
  •  ikona przywoływacza
  •  tajemnicza nagroda dla społeczności

Rito nas bolcuje konkret bo kur wa #cebula z jakiej paki ja mam płacić za skina a jakieś karakany majoo go za darmo?

wszyscy coś dostają tylko nie k***a eune które ma serwery z gówna 

Opublikowano

Na eune jest dużo graczy więc i nie trzeba ich zachęcać niczym do grania, a tam tych graczy jest pewnie dużo mniej i próbują ich ściągnąć darmowymi prezentami, prosty marketing. 

Opublikowano

EUNE jest jebanym gownem ale nie tak bardzo jak oceania czy garena, mniejsza ilosc graczy na serwerze (na OCE gralo zawsze tak malo osob ze nawet gownianego dominiona nie mieli, tak samo z teambuilderem i normal draftami), wiec postanowili im cos dac raz na kilka lat za darmo np. gifty czy jakies c*****e ikony

Opublikowano

Jest prosta złota zasada : "nie podoba się ? To wypierdalaj " proste i łatwe do zrozumienia.Ewentualnie zamieszkaj w jednym z tych regionów,problem rozwiązany.

Eventy jak eventy są dobre ale są też kiczowate,jedyne co mnie boli na eune to sam w sobie serwer, z którym jest masa problemów z połączeniem głównie i jest to irytujące bo h*j z tego że mam światłowód 300mb/s i 23 pingu jak potrafi rozłączyć z serwerem z dupy.

Opublikowano

Elo każdy region ma jakiś event "D

https://lol.garena.co.id/berita/tower-of-legends-dreadnova-gangplank ( frii dreadnova gp)

filipiny mają

• Darmowy tajemniczy prezent (skrzynia)
  • Możliwość dawania sobie skrzynek
  • Przecena na 6 najpopularniejszych skórek na tamtejszym serwerze (z tego co mi wiadomo istnieje tam system, w którym dostajemy walutę Gareny normalnie do zdobycia w grze, za którą można odblokować skiny na X czasu (oczywiście walutę można też normalnie kupować za hajs)
  • Oraz bonusowe RP
a oceania ma :
  • odblokowanie wszystkich bohaterów do końca eventu
  • możliwość dawanie sobie tajemniczych prezentów z podwójną szansą na legendarne skiny
  • skrzynka hextech z kluczem
  • boost IP na 2 dni, który się aktywuje 4 lutego
  • ikona przywoływacza
  • tajemnicza nagroda dla społeczności
Rito nas bolcuje konkret bo kur wa #cebula z jakiej paki ja mam płacić za skina a jakieś karakany majoo go za darmo?

wszyscy coś dostają tylko nie k***a eune które ma serwery z gówna

Dokładnie CEBULA jak to okresliles. Oceania ma coś za darmo, jak to możliwe? Australijskie kurwy mają coś za darmo, a ja jako lepszy sort człowieka z eune muszę za to płacić? Jaki ten świat niesprawiedliwy, ide się wypłakac na forum. Polecam maść na ból dupy, bo myślisz, że coś ci się należy, a gowno ci się należy. Pozdro 600

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Opublikowano

Jest prosta złota zasada : "nie podoba się ? To wypierdalaj "  i łatwe do zrprosteozumienia.Ewentualnie zamieszkaj w jednym z tych regionów,problem rozwiązany.

Eventy jak eventy są dobre ale są też kiczowate.,jedyne co mnie boli na eune to sam w sobie serwer, z którym jest masa problemów z połączeniem głównie i jest to irytujące bo h*j z tego że mam światłowód 300mb/s i 23 pingu jak potrafi rozłączyć z serwerem z dupy

Gdybym był cebulą to bym nie wydał zł na tą grę i tak uznaje że nalezy mi się cos bo tak 

Specjalista
Opublikowano

EUNE miało mieć bonus do ip, czy to dopiero nastąpi? Z tego co riot pisał miał to być początek stycznia.

Opublikowano

Nie pierwszy raz tak jest i nie ostatni, nie masz czego się spodziewać po eune prócz lagów. 

U nas poprostu tak nie ma i tyle, co więcej west jest o tyle lepszy że nie ma lagów xD

Ale tak jak endziu napisał czysty marketing 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...