Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Ekrany

KoYGeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem wygląda to jak jakieś nieszczęście. Mimo, że praca mizune, to na prawdę jest brzydka. Nigdy bym jej nie wykorzystał.

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

Moim zdaniem wygląda to jak jakieś nieszczęście. Mimo, że praca mizune, to na prawdę jest brzydka. Nigdy bym jej nie wykorzystał.

Zajebana przemalowana praca mizune jak coś. Widać nawet po jakości grafiki, kto raz skorzystał z jego usług będzie wiedział co jest jego :D

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich ludzi którym się to podoba, jak wrócicie od okulisty to złóżcie raport.

Temat zgłoszony, co do samego autora, gratuluje umiejętności graficznych, zapraszam do spółki. ^^

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich ludzi którym się to podoba, jak wrócicie od okulisty to złóżcie raport.

Temat zgłoszony, co do samego autora, gratuluje umiejętności graficznych, zapraszam do spółki. ^^

Zgłoszony bo?

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Zgłoszony bo?

Bo to chyba jest robione z tych prac Enarisa. nie stroniłbym od oszczerstwa iż jest to Arianea przeedytowana. ;p

Opublikowano

Zgłoszony bo?

Bo to chyba jest robione z tych prac Enarisa. nie stroniłbym od oszczerstwa iż jest to Arianea przeedytowana. ;p
W sumie to mnie to nie interesuje, dawno temu dostałem to do zakodowania, ale nie dostałem groszy za to, wiec wrzuciłem. Mi tam wisi kto i co z tym zrobi :p

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Nie wiem co wam się w tym nie podoba dla mię ładne lel

so gusta i guściki

troche to wyblakłe jak wyprane po raz kolejny ciuchy

@bigbig jak patrzę na tą sygnaturke i avatar to też chce mi się żygać.. no cóż poradzę :/ 

Opublikowano

so gusta i guściki

No tak ale po co z takiej błahostki robić takie dymy xD
Opublikowano

so gusta i guściki

Deloris też pięknej grafiki nie ma,a o cortiumie strach wspominać...

Opublikowano

Naprawdę aż takie śliczne ? Nie wydaje mi się żeby to posiadało jakikolwiek związek z metinem.

Bagna nie dadzą takiego samego efektu jak styl orientalny.

f2d6ac9810850768gen.png

★ Jak dobrze wiesz, szaleństwo jest jak grawitacja. Wystarczy lekko pchnąć ★

Opublikowano

Git, ale coś zapis kont nie działa.

prawdopodobnie musisz utworzyć folder do zapisu kont.. zobacz sobie w kodzie na ścieżkę do zapisu kont i zrób tam folder.

lubie-to-png.png

Opublikowano

No skill do podpierdalania czyjejś pracy widzę wymaxowany na P.
Temat zgłoszony, bez pozdrowień. xD

___
Edit: @Canecorso A mnie absolutnie nie obchodzi to, że dostał to do zakodowania skoro grafika nie została mu udostępniona przez samego Mizune.
Proste. ;)

Opublikowano

No skill do podpierdalania czyjejś pracy widzę wymaxowany na P.

Temat zgłoszony, bez pozdrowień. xD

Potrafisz czytać??

Dostał to do zakodowania....

Co go interesuje, że grafika nie jest Mizune?

lubie-to-png.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...