Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to login, nie można się zalogować

✘Flame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, od 2dni gram w pokemonGo, dzisiaj wlaczam gre laduje sie okolo 15-20% i wyskakuje komunikat failed to log in RETRY i pod tym try a different account. DOdam ze nie gram na zadnych botach. O co tu chodzi ?

Opublikowano

wystarczylo zalogowac sie przez pokemon trainer club. A takie pizdy jak ten igorek to z miejsca bany powinny dostawac

//Bez takich określeń co do użytkowników proszę.

Opublikowano

Problemy z logowaniem są odkąd powstała gra. Mnie to denerwowało na tyle że zakończyłem na 20lvl, bo jak już znalazłem chwilę to wiecznie był problem.

Chyba tylko u Ciebie były problemy z logowaniem od początku. Ja jeszcze nigdy nie miałem z tym zadnego probkemu

Opublikowano

A czy w twojej okolicy jest dobry zasięg?

Spróbuj też w domu podłączyć się pod wifi, włącz GPS i załaduj grę.

Jeszcze co mi przychodzi do głowy to sprawdź czy Twoje urządzenie nie blokuje nadmiaru zużywania energii.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli byś dostał bana na mail powinna przyjść Ci taka informacja, możesz zawsze spróbować założyć nowe konto jak to nie pomoże to sprawdź status serwerów, ewentualnie twój ruter może blokować IP serwerów Pokemon GO, przeinstaluj apke, Włącz INTERNET i Gps w komórce.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...