Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 4 Multiplayer - Martwa gra?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kiedyś będąc dzieckiem grałem na multi, z tego co wiem była potrzebna jakaś z*****a usługa Windows live czy jakoś tak, która też podobno upadła - więc jak to wygląda z grą wieloosobową, specjalnie pod nią chciałem kupić ponownie te gre i przypomnieć sobie stare czasy. Warto? Działa w ogóle?

Opublikowano

Nie warto praktycznie nikt już tam nie gra.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

nikt tzn są jakieś serwery (nawet pojedyncze) czy wcale nikt nie gra?

Opublikowano

Ostatnio grałem około rok temu już wtedy prawie nikt nie grał. Nie ma sensu teraz kupować pod mp ludzie przeszli na GTA V.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

ostarno grałeś rok temu a zagraj tera ludzi nie ma duzo ale sa a co do GFWL to działa normalnie jak ja grałem (tera juz nie gram od jakiegos tygodnia bo cos sie zapsuło) to bylo zawsze po ok  5-10 ludzi na jednej sesji

Opublikowano

oke, 5-10 osób na sesji - a jak rozumiem wcześniej grało tak po hmmm 20-30?

Opublikowano

Tryb wieloosobowy jest martwy przez głupią politykę z GFWL. Teraz nikt praktycznie tam nie gra, skoro już pobrałeś grę, to sprawdź IV:MP, może tam znajdziesz jakieś sensowne sesje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...