Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

15 RP do skina

matiziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, mam 122 rp, chiałem kupić skina za 487, i gdybym kupił za 10 zł rp bym miał 472, jest opcja że gdybym napisał do RIOT dodaliby mi 15 rp ?

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Tak, trzeba napisac do supportu i musisz albo napisac wierszyk albo cos narysowac, chociaz ostatnio juz tak chetnie nie daja jak kiedys, ale zawsze mozna probowac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Oczywiście,przedstaw w tickecie swoją sytuację i dodaj zdjęcie/ss ze swojego rysunku,mi brakowało 54rp i dostałem,w moim przypadku wydrukowałem szkic ashe z google i podpisałem się nickiem pod rysunkiem :D

Opublikowano

Nic nie musisz rysować i pisać żadnych wierszy jeśli zgłaszasz się o pomoc 1 raz tym bardziej o tylko 15 rp. Ja kilka miesięcy temu ja robiłem nowe konto kupiłem psc za 20zł miałem wtedy 750 rp kupiłem dopalacz pd na 3 i chciałem jeszcze dopalacz ip na 3 dni ale mi brakło 30 rp. Napisałem do supportu po prostu czy dostane 30rp ponieważ zabrakło mi na dopalacz ip i Tyle. 

Odp od rito: Rp są już na twoim koncie i czekają na ciebie tylko pamiętaj że jest to jedno razowa pomoc... Zrobił bym ssa i pokazał ale nie mogę znaleźć tego zgłoszenia :(

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nic nie musisz rysować i pisać żadnych wierszy jeśli zgłaszasz się o pomoc 1 raz tym bardziej o tylko 15 rp. Ja kilka miesięcy temu ja robiłem nowe konto kupiłem psc za 20zł miałem wtedy 750 rp kupiłem dopalacz pd na 3 i chciałem jeszcze dopalacz ip na 3 dni ale mi brakło 30 rp. Napisałem do supportu po prostu czy dostane 30rp ponieważ zabrakło mi na dopalacz ip i Tyle. 

Odp od rito: Rp są już na twoim koncie i czekają na ciebie tylko pamiętaj że jest to jedno razowa pomoc... Zrobił bym ssa i pokazał ale nie mogę znaleźć tego zgłoszenia :(

Czasem wymagają, żeby coś "narysować", ale wystarczy nabazgrać kółko w paincie i dorysować mu rogi, a RP tak czy siak dostaniemy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...