Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe skiny

vehr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemacie,

jak są jakieś sposoby oprócz podmiany plików na darmowe skiny? czy tristane i alistara mozna jeszcze dostac ?

Opublikowano

Mozna normalnie dostac tak samo jak garena, tylko po alistara trzeba sie zglosic do supportu i automatycznie sie go dostaje. Co do programow to są skin changery no ale nie są one tak safe jak kiedys po akcji z mkjogo, raczej sie korzysta na wlasna odpowiedzialnosc.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A nie ma jakichś stron z konkursami czy coś podobnego do zdobyć skinow?

Na pewno są, tylko pytanie ile jest wiarygodnych takich stron. To samo tyczy się youtuberów

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Zawsze możesz wejść na D***y.pl albo inne strony tego typu i pograć w gierki za co masz pkt i odpierasz rp czy tam skiny. 

A jeśli ci sie nie chce to polecam program o właśnie ten co kolega wyżej podał. http://mobaskins.com/skin-preview-league-skins-free/

Używam go i nie ma żadnych błędów gry nie wywala itp i są fajne inne skiny dodane od nich nie tylko te od rito :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Jest turniej w którym wygrywasz Triumphant Ryze ale to tylko ten jeden skin, więcej nie ma. Szukaj na go4lolach, graj z drużyną po RP'ki i kupisz sobie skiny. Nie polecam używania skin changerów, prędzej czy później wyłapią wszystko.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Alienware, wszelakie inne strony tego typu oferują czasami giveawaye skinów.

Ewentualnie imprezy masowe typu PGA - tam często na stanowisku LoL'a rozdają skiny (ostatnio dawali Arcade Hecarima i Arcade Riven)

No możesz także iść dłuższą drogą i zbierać punkty np. na d***y.pl i wymienić sobie na RP :)

Opublikowano

http://mobaskins.com/skin-preview-league-skins-free/

To chyba obecnie jedynie działający skin changer, sam z niego długo korzystałem (czasem nadal korzystam) i nie mam żadnego bana czy coś.

Jesli chodzi o same skiny, to myślę, że @Katatuki wszystko wyjaśnił.

Nope. Istnieje jeszcze fajnie działający ModSkinPro, do którego ostatnimi czasy dodali Custom Skiny.

Korzystam z niego i aktualnie nie mam z nim problemów.

Podmiana plików nie wchodzi za bardzo w gre - za to są bany i to ostre. Rito nie cierpi jak grzebie

się w plikach.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

To chyba obecnie jedynie działający skin changer, sam z niego długo korzystałem (czasem nadal korzystam) i nie mam żadnego bana czy coś.

Nope. Istnieje jeszcze fajnie działający ModSkinPro, do którego ostatnimi czasy dodali Custom Skiny.

Podmiana plików nie wchodzi za bardzo w gre - za to są bany i to ostre. Rito nie cierpi jak grzebie

się w plikach.

No wlasnie o tym mowilem, ale przeciez podmienianie plikow jest powszechne przez nawet roznych streamerow, podmienia sie skiny czy dzwieki z gry i nie jest to bannable, gorzej ze skryptami do normalnych skinow czy programow jak mkjogo.

się w plikach.

No wlasnie o tym mowilem, ale przeciez podmienianie plikow jest powszechne przez 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...