Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWA SIEĆ pograjmy.eu SZUKA OSÓB

kacz0r_97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o7vr4x.png

Witam, poszukuję kilku osób do określonych funkcji w nowo powstającym projekcie sieci serwerów pograjmy.eu Mam 20 lat i jestem odpowiedzialną osobą, a kontakt z innymi nie sprawia mi trudności. Przez trzy lata byłem współprowadzącym sieć serwerów Popykaj.net głównie Counter-Strike: 1.6 Do moich obowiązków należało: reklamowanie serwerów, kontaktowanie się ze społecznością, opieka nad serwerami TeamSpeak oraz Minecraft ale też wiele innych. Niestety brak mi doświadczenia we wgrywaniu pluginów i konfiguracji serwerów CS:1.6, CS:GO. Nie zajmowałem się nimi od strony technicznej.

Poszukuję:

- Technika serwerów CS:1.6 i CS:GO,

- Grafika,

- Pomocnika forum,

- Sponsora lub właściciela maszyny, który chciałby ją udostępnić w zamian za przychody z serwerów.

- a w przyszłym czasie Administratorów i Opiekunów serwerów itd.

Wymagania:

- Umiejętności,

- Komunikator TS3 i GG,

- Wiek 16+ (ale i tak najlepiej jeśli odezwiesz się do mnie i sam zdecyduję),

- więcej PW lub GG 53722117.

Oferuję:

- Domenę,

- Serwer TeamSpeak,

- więcej PW lub GG 53722117.

Do współpracy zapraszam również serwery, które poszukują sieci.

Osoby zainteresowane zapraszam po więcej szczegółów. Kontakt PW lub GG 53722117.

*Na początek nie jestem w stanie zaoferować żadnych funduszy, ale jeśli projekt zacznie się rozwijać to na pewno to się zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...