Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający bot, kóry expi nawet do 400k/h

KOnradG14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainteresowanym udostępnię bota działającego i wbijającego nawet do 400k/h, udostępnię również własny config, chętni proszę pisać na GG:26388923

PS.Udostępnię za darmo, jedynie za kliknięcie kilku linków na adfly, konta pokemon go chodzą na allegro za niezłe peniądzę, więc myślę że kliknięcie tych kilku linków nie powinno być kłopotliwe.

Można pisać na PW na forum lub GG.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ktoś musi być pierwszy żeby potwierdzić czy mówię prawdę, kilka kliknięć nic mi nie da więc po co było by mi oszukiwać, skoro zaraz każdy by napisał na forum że kłamię?

Bot działa udostępnię wskazówki jak go używać, może nabijać 2 konta naraz.

Opublikowano

Co do linków z adfly to dostaję za jedno kliknięcie z Polski około 0.3 grosza czyli marny pieniądz, chcę tylko przetestować czy zainteresowanie będzie na tyle sensowne że uda mi się coś z tego "uklecić" choć myślę że marna na to nadzieja... Jeżeli uznam że nic z tego to zrezygnuję.

Zasada jest prosta, podaję dwa linki do za hostowanego oddzielnie configu i bota, ukryte w linku adfly i tyle.

Opublikowano

A w ramach podziękowania ktoś ściąga wielkie nie działające g...o. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie wiem ja piszę z dziećmi czy z kimś kto nie ma choćby elementarnej logiki?Przecież chłopie jakbym dał nie działającego bota, być może dało by się nabrać z 10 osób, zarobił bym na tym z 30 groszy po czym zaczęli by pisać na forum że oszukuję i przestano by pisać.Co mi 30 groszy, zresztą jak chcecie i tak myślę że za małe stawki być z tych reflinków ugrać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, zainteresowanym udostępnię bota działającego i wbijającego nawet do 400k/h, udostępnię również własny config, chętni proszę pisać na GG:26388923

PS.Udostępnię za darmo, jedynie za kliknięcie kilku linków na adfly, konta pokemon go chodzą na allegro za niezłe peniądzę, więc myślę że kliknięcie tych kilku linków nie powinno być kłopotliwe.

Można pisać na PW na forum lub GG.

Pozdrawiam

Podaj linki tutaj (nie do adf.ly) albo nie twórz takich tematów.

Edit: Jakoś nie zanosi się, żeby autor podał normalny link, więc temat leci do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...