Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 2 NK Instalacja

LeeTerror

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z instalacją gothica 2 NK. Grę pobrałem z internetu i po zainstalowaniu gry oraz dodatku po włączeniu gry pojawia mi się komunikat "Proszę włożyć płytę z dodatkiem, ..." . Nie mam za bardzo pojęcia jak zainstalować craka ponieważ po dodaniu go do folderu gdzie zainstalowałem grę błąd nadal występuje.

Z góry dzięki za pomoc :).

Opublikowano

"Instalowanie" cracka polega na skopiowaniu go do folderu System i podmienić, ale to chyba każdy wie .. Tak więc kilka porad prócz tej . Pierw obczaj czy gra działa na DAEMONIE z wirtualnym napędem, jak na tym śmiga, to pobranie cracka nie powinno stawiać żadnych problemów i gra powinna działać, sprawdź czy na pewno pobierasz dobrego cracka, a najlepiej to pobierz 2-3 i obczaj każdego . W ostateczności możesz grać z DAEMONEM, albo najlepiej kupić grę na steamie, bądź w empiku 

Lecz pomimo tego wszystkiego stawiam, że cracka wkleiłeś do folderu Gothic, a nie System, więc dlatego gra Ci nie działa i piszesz ten temat, bo nawet nie chce Ci się sprawdzić gdzie mieści się główna aplikacja exe, ale to tylko moje podejrzenia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...