Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wstrzymana wymiana na 15 dni

Novocaine21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie, otrzymałem wymianę steam, jednak została ona wstrzymana na 15 dni. No dobrze, lecz czy osoba która mi zaproponowała tą wymiane (ja ją zaakceptowałem) może anulować wszystko i w efekcie czego po tych 15 dniach nie otrzymam tego przedmiotu ?
pozdrawiam

ps czy to może byc po prostu scam ?

Opublikowano

W ciągu tych 15 dni w każdej chwili druga osoba może anulować tą ofertę. :D A scam to to może być, nie takie rzeczy ludzie wymyślają żeby się wzbogacić czyimś kosztem.

Opublikowano

W ciągu tych 15 dni w każdej chwili druga osoba może anulować tą ofertę. :D A scam to to może być, nie takie rzeczy ludzie wymyślają żeby się wzbogacić czyimś kosztem.

Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. 

Wymiana wstrzymana jest dlatego że albo ty albo osoba co zaproponowała Ci wymianę nie ma steam guard. Ewentualnie od 7dni któreś konto nie było połączone ze steam guard. Wszystko jest bezpieczne, nie masz co sie martwić. On to może anulować ale nie jest to scam.

Opublikowano

Wymiana wstrzymana jest dlatego że albo ty albo osoba co zaproponowała Ci wymianę nie ma steam guard. Ewentualnie od 7dni któreś konto nie było połączone ze steam guard. Wszystko jest bezpieczne, nie masz co sie martwić. On to może anulować ale nie jest to scam.

No rozumiem, trochę mnie podtrzymałeś na duchu, ale skoro może to anulować , a zapłaciłem za to 200 zł to nadal to jest 200 zł w plecy, nie mam racji ?

Opublikowano

No rozumiem, trochę mnie podtrzymałeś na duchu, ale skoro może to anulować , a zapłaciłem za to 200 zł to nadal to jest 200 zł w plecy, nie mam racji ?

Kupowałeś coś z allegro czy jak?

Steam Guard to takie zabezpieczenie na steam. Jest to token steam na telefonie. Ktoś z was nie miał Guarda aktywnego przez ostatnie 7dni. Dlatego włączyła sie ochrona 15dni..

Opublikowano

Tak, w każdej chwili ty oraz druga osoba możecie anulować tą oferte. Jeżeli kupujesz skiny za pln to poczekaj aż będziesz je miał na koncie i wtedy zapłać.

Opublikowano

@louson napisałem to samo co ty, a może to być scam jeśli po otrzymaniu oferty on zapłaci hajs np przelewem a koleś to może anulować, logiczne nie?

Czy ty wiesz co to jest scam? Nie wypowiadaj się o czymś jeśli nie masz o tym kompletnego pojęcia. Jeśli gościu anuluje wymiane to nie będzie scam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...