Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS - Athlon 460

BógTejGry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakiegoś czasu tak nagle zaczęły spadać fpsy, czy dam na niskie, czy wysokie, to fpsy są podobne. Aż tak wymagania LOLa poszły w górę? W CSa gram bez problemu, a myślałem, że silnik w CSie wymaga lepszych podzespołów. ;>

Athlon 460 3x3,4

HD7770 1GB DDR5

4GB ramu

Generalnie problemy w team fightach i dropi do 30-40. Gram na zablokowanych fpsach.

Procek do wymiany?

Z góry dzięki, pozdrawiam.

Opublikowano

Formata robiłem tydzień temu, sterowniki są ok, bo też w CSie i innych grach wszystko jest w porządku, a co do temperatur.. Czyściłem cooler, nakładałem nową pastę, ale wątpię, że to wina temperatur, bo od początku gry do końca jest tak samo z fpsami, a jeśli by to była wina temperatur, to raczej by było gorzej razem z czasem gry.

Temperatury w stresie 60*C+

Wiem, że sprzęt drewniany, ale skoro CS śmiga dobrze, to trochę mnie dziwią problemy w LOLu.

Może ktoś gra na podobnym procku?

Opublikowano

Tutaj jest taki, hm, mankament, że niekiedy po patchu fps'y i ping się "bugują" i niezależnie od naszych podzespołów i sprzętu rosną czy spadają, więc to nie jest zawsze winą sprzętu. Zauważam ostatnio, że więcej osób skarży się na takie problemy ale nie ma na to zbytnio rady. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...