Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.10][Mody] Braesira RPG

Aegris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże, niech mi to pójdzie bez lagów!

Dawno nie widziałam tak fajnie prezentującego się serwera, jedynie czcionka jest średnia. Już pobieram moda :D

//Edit

Nie działa link do modyfikacji :(

Opublikowano

Dodano nową ukrytą lokalizację, jej znalezienie będzie dostępne po wykonaniu 2 misji u Mistrza Firthów

Zadanie odkrycia lokalizacji będzie ciągnęło Gracza przez całą wyspę

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poprawiono plik z paczką modów, ze względów wymaganych P.A

Modyfikację Mo`Creatures oraz CustomSpawner należy pobrać samemu

Wymagane wersje znajdują się w opisie pod linkiem do paczki modów

Opublikowano

Można wiedzieć ile graczy jest aktualnie? I kiedy serwer wystartował. :p

Opublikowano

Z pewnością wbiję. Mógł byś dodać w spolierze, wersje tekstową do skopiowania? Trochę mi się to źle czyta.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Póki co nie zainteresował nikogo niestety

Serwer wystartował wczoraj ale MpcForum zgubiło mój temat i pojawił się dopiero po 2 dodaniu :)

Z czasem serwer odnajdzie graczy którzy lubią jakiś poziom, nie tylko łatwiznę

@up

braesira.maxc.pl

Opublikowano

@Galador256

Modyfikację można wykorzystywać poza paczką (Gracz pobiera ją indywidualnie) i tak jest u mnie, pobierz sprawdź paczkę

Doczytaj posty i temat i następnym razem pisz coś po zrozumieniu tekstu wyżej :)

Jeżeli gdzieś nie dopisałem albo zapomniałem

Każdy Gracz z kontem Premium kupionym

otrzyma od serwera darmową rangę Vip

całkowicie za darmo i na cały okres grania

Nie będzie limitu posiadania Vipa

Gracze premium są zwolnieni z czasowej rangi

Opublikowano

Świetny pomysł na serwer, sam kiedyś miałem podobne rozkminy. Jednak mi tutaj trochę brakuje możliwości kopania w dowolnym miejscu. Pomysł z ukrytymi lokacjami świetny ale ja preferuje większą swobodę na mapie. By nie być gołosłownym na pewno wpadnę sprawdzić jakość wykonania :D Co prawda modów zbyt wielu nie ma (za to szanuję dobrą selekcję) to jednak miło by było widzieć jakiś mały launcherek, ewentualnie na jakąś platformę wrzucić (Technicpack - minimum wysiłku, maksimum wygody).

bipsMal.png

Opublikowano

@Nightingale

Dziękuję :) nad serwerem pracowałem nocami więc miło słyszeć pochwałę.

Modów nie jest dużo ze względu na słabsze komputery niektórych użytkowników, dzięki temu mogą oni zagrać na serwerze.

Teoretycznie można wszędzie kopać lecz tylko wskazane przeze mnie bloki (Rudy, drewno oraz kamień) póki co to tyle z czego potrzebuje gracz aby ukończyć zadania i nie umrzeć z słabymi itemami :)

Lecz rudy znajdziemy tylko i wyłącznie w wybudowanych kopalniach.

Ukryte lokacje to moja perełka, dostęp do nich jest wolny, lecz aby wejść do takiej trzeba najpierw odszukać miejsce w którym są drzwi, do każdego tajnego miejsca jest wejście, trudniejsze czy łatwiejsze :)

Niektóre wymagają odpowiedniego sprzętu aby nie umrzeć po drodze :)

Niestety własny launcher to masa pracy, oraz długie godziny w kodzie, chyba że jest jakaś opcja która pozwala pobrać launcher kogoś innego lecz z własnymi modami wewnątrz

Mody są cały czas doglądane, jest ich około 13 oraz nie są ciężkie dla słabych komputerów, są to mody do dekonstrukcji oraz lepszego enchantowania więc ich waga nie spowalnia gry :)

Jedyny minus serwera to mała mapa (5 000 x 5 000 kratek) na której są tylko 2 mniejsze miasta oraz 13 małych lokalizacji (Kościoły, świątynie, cmentarze czy wieże)

Do tego dochodzą jeszcze teraz już 4 tajemne miejsca, niektóre odszukać musimy podczas misji inne są aby dostać misje specjalne

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...