Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze! Zapewne znajdą się osoby, które znają ten serwer, a nawet na nim grały! Po prawie dwuletniej przerwie postanawiamy wrócić do gry i z ogromną przyjemnością chcielibyśmy zaprosić Was do tej wspaniałej rozgrywki w świecie Nesteria!

Edycja wystartowała w sobotę tj. 14.01.2017, co za tym idzie, iż serwer jest świeży i dużo nie jesteście w tyle! Dbamy o rozgrywkę, klimat, a także przyjemność, jaką możecie czerpać właśnie u nas! Na co więc czekasz? Wpadaj i graj!

post-687394-0-90684200-1484578276.png

Cenimy Wasz czas, dlatego zamieścimy już w samej prezentacji kilka ważniejszych informacji, aby szybko "ogarnąć" o co chodzi!

Ilość slotów: 350
Typ: survival + gildie
Gildie nie są w obecnej edycji autorskie, ale wszystko jest ustawione pod super rozrywkę!
Regulamin serwera, a także pozostałe informacje znajdziecie na spawnie przy tablicy z regulaminem!

post-687394-0-32737900-1484578502.png

Właściciel Michu189PL
Właściciel MindBlocker
Operator Colve

Oczywiście wkrótce zrobimy nabór do administracji dla ochotników!

post-687394-0-54285700-1484578695.png

Strona internetowa: www.Nesteria.PL
TeamSpeak3: ts.Nesteria.PL
Facebook: facebook.com/NesteriaPL

Serdecznie wszystkich zapraszamy do wspólnej zabawy! Czekamy na Was!

Opublikowano

Hmm pierwsze co rzuciło mi się w oczy to dopasowanie Twojego avataru do kolorów prezentacji, propsy :D

Drop ze stone czy z rud?

Opublikowano

Bardzo malo informacyjna Prezentacja, jak juz stworzyles serwer Survival/Gildie, ktorych jest dosc sporo, to jednak moglbys sie bardziej rozspisac/zdjecia z serwera itd, itd. Bo wedlug mnie, tym co napisales nic a nic mnie nie zacheciles.

Powodzenia

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem najlepiej jest nie dawać zdjęć, gdyż najprzyjemniej jest wszystko odkrywać po kolei, niż dać graczom wszystko na tacy. Szanuję Twoje zdanie, wezmę je pod uwagę.

Opublikowano

Zapraszamy! :)
Wersja 1.7.x została wytypowana na najlepszą wersję dla serwera (wg ankiety, którą przeprowadziliśmy), a chcemy serwer robić tak, jak sobie tego życzą gracze ;)

Opublikowano

A jakiej wersji byś oczekiwał? :D

Najnowszej!

Kiedyś PLC co chwile aktualizowało swoje serwery na najnowszą wersję. Pamiętam, że Wy przez chwilkę byliście podłączeni do PolandCraft'u ;)

Z przyjemnością bym wbił na 1.11, co prawda na Nesteri stałym graczem nie byłem, ale na evelated tak - trochę grałem u was itp. :D

bannergif.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...