Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPSami w CS:GO

mister920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś miecha mam problem z cs-go mało fps z 40max i ping 100+ nie wiem czym to jest spowodowane ale jak wcześniej grałem to miałem pingu w granicach 50 i fps około 100 mój pececik nie powala bo to tylko intel core 2 duo e7500 o taktowaniu 2.93GHz (2 rdzenie) i grafice GTX 550ti 1gb a ram niestety 3 gb o taktowaniu 800mhz to wszystko chodzi na win 7

czego nie proponować to reinstala cs-a bo to juz robiłem i formata 

mało ważna informacja to ze jak gram w cs-source to pingu mam 10 a fps 250 i to działa na maksymalnych detalach

Opublikowano

ogólnie cs:go po ostatnich paczach jest jeszcze większym syfem niż był i także z 300+ fps sapdło mi do około 200, więc sam nie wiem raczej trzeba postawic na lepszy sprzet

Opublikowano

tylko zobacz z ktorego roku jest cs source, a z ktorego cs:go, tymbardziej gdy w source jest dobra optymalizacja, nie tak jak w cs:go po ostatnich updatach

ustaw 4:3, daj wszystko na low, w sterowniku karty daj wszystko na wydajnosc, powylaczaj zbedne opcje

ten procesor powinien utrzymac 60fps+ na 4:3, niskich, ale jak to nic nie da to wymieniaj procesor (minimum i3 2100 110-130zl uzywka)

Opublikowano

tylko zobacz z ktorego roku jest cs source, a z ktorego cs:go, tymbardziej gdy w source jest dobra optymalizacja, nie tak jak w cs:go po ostatnich updatach

ustaw 4:3, daj wszystko na low, w sterowniku karty daj wszystko na wydajnosc, powylaczaj zbedne opcje

ten procesor powinien utrzymac 60fps+ na 4:3, niskich, ale jak to nic nie da to wymieniaj procesor (minimum i3 2100 110-130zl uzywka)

w cs source nie ważna jaka była by optymalizacja bo to i tak stara gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...