Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na poważnie, team

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Dzis do mnie napisał jakis typek z propozycją dołączenia do team jak z nim pisałem wynikało na to ze podchodzi do sprawy bardzo powaznie.

Czy w wieku 15lat warto dołączyć do takiego " team" Za tydzień maja grac jakis mini turniej o 10euro dla każdego członka team . Slabo sie ucze boje sie ze pogorsze sytuację gdy sie wciagne. Chciałbym grac profesjonalnie to moje Marzenie ale wiem zeby do tego dojsc trzeba mnóstwo czasu. I pytanie do was oplaca sie dołączać? Napisslem mu ze dzis wieczorem mu dam odpowiedź

Opublikowano

Masz 15 lat i sie nauka przejmujesz, b***h pls, podoba ci sie propozycja to idz, co cie szkola w takim wieku obchodzi.

A kiedy ma mnie szkoła obchodzić

Opublikowano

Hej

Dzis do mnie napisał jakis typek z propozycją dołączenia do team jak z nim pisałem wynikało na to ze podchodzi do sprawy bardzo powaznie.

Czy w wieku 15lat warto dołączyć do takiego " team" Za tydzień maja grac jakis mini turniej o 10euro dla każdego członka team . Slabo sie ucze boje sie ze pogorsze sytuację gdy sie wciagne. Chciałbym grac profesjonalnie to moje Marzenie ale wiem zeby do tego dojsc trzeba mnóstwo czasu. I pytanie do was oplaca sie dołączać? Napisslem mu ze dzis wieczorem mu dam odpowiedź

10 ojerów? Taki turniejek możesz sobie zagrać, najwyżej możesz rozplanować sobie dzień na naukę, i na granie. Pewnie teraz nie uczysz się słabo, co w ogóle nie zaglądasz do książek, więc i tak będzie progress. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...