Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17]Ban za sprzedawanie coinsów?

MatisCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy. Od jakiegoś czasu zacząłem się bawić w robienie sbc na drugim koncie, każdy profit w postaci coinsów przelewany był na główne konto. Wszystko super pięknie, aż do wczoraj kiedy podczas jednego sbc z paczki trafiłem TOTY Messiego ;) Postanowiłem go sprzedać i coinsy przelać na głowne konto. Łącznie kupiłem i sprzedałem około 200 brązowych kart zawodników. Tych pozostałych 1,4 miliona już mi się nie chciało przelewać i poszedłem spać. Dzisiaj wstaje, włączam fife, loguje sie na drugie konto i co widze ?? Ban za sprzedaż coinsów...  (na głównym koncie nie stało się nic, nawet ostrzeżenia, dalej mogę tam grać ;d) Przeglądając maila od drugiego konta zobaczyłem, że ea wysłało mi dwie takie same wiadomości zaczynające się w ten sposób : Witaj, 

Zauważyliśmy, że na Twoim koncie FIFA doszło do naruszenia regulaminu EA… 

Jednak w drugiej była taka dopiska : Twoje konto zostało zidentyfikowane jako sprzedające monety FIFA zewnętrznemu podmiotowi. W rezultacie Twoje konto EA zostało trwale zablokowane. 

Jest szansa na odzyskanie tych 1,4 milona coinsów? Dzwonić do ea czy odpuścić ?

Prosze o pomoc i z góry przepraszam za błędy ortograficzne. 

Opublikowano

Teraz już nie warto kupować coins to łatwo jest dostać bana. W sumie przez to zrobi się bardziej uczciwa rozgrywka. Nie lubię jak ktoś grający w 10 lub 9 lidze ma suareza.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...