Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamer, Budowniczy i Grafik w jednym szuka serwera

FIE23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na imię Damian, mam 18 lat i od niedawna zajmuje się streamowaniem na platformie YouTube, co prawda w minecrafta nie gram już zbyt często tak jak to było kiedyś (3-4 lata temu) ale budować umiałem i dalej umiem :) dlatego szukam teraz serwera gdzie mógłbym pomóc z budowaniem jak i z "lekką" reklamą poprzez streamowanie z niego.

Oferuję:

- Budowle pasujące do każdego rodzaju/wyglądu serwera

- W minecrafta gram od 1.5 bety

- Streamowanie z serwera

- Podstawowa pomoc z pluginami

- Dobry kontakt

- Trwała współpraca.

Wymagam:

- Nie wymagam żadnej opłaty za reklamę/budowanie, lecz chcę pomóc wam i wzajemnie, wy mi, ja streamuje z waszego serwera wy zapraszacie na moje streamy graczy z waszego serwera (np. przez plugin automessage)

- Serwer z przyszłością (nie taki, gdzie administracji po miesiacu znudzi się gra i przestaną prowadzić serwer lub nie będzie pieniędzy na jego utrzymanie

- Wiek administracji minimum 15 lat

- Doświadczenie administracji

- Technik na serwerze będzie dodatkowym atutem

Więcej informacji na pw lub pisać w kom :)

Opublikowano

Skoro grafik to pokaż pracę. Skoro budowniczy to pochwal się, co zbudowałeś (Dużo osób sądzi że umie budować, a domki z drewna i kamienia z wysokim dachem to raczej, brak umiejętności budowania).

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Skoro grafik to pokaż pracę. Skoro budowniczy to pochwal się, co zbudowałeś (Dużo osób sądzi że umie budować, a domki z drewna i kamienia z wysokim dachem to raczej, brak umiejętności budowania).

A umiesz czytać kolego ze zrozumieniem? "Więcej informacji pw".

Aktualne

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...