Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem na Vesteris

Katajina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, wpadłam opisać mój problem z metinem i wierzę, ze może ktoś ma jakikolwiek pomysł co mogę z tym zrobić. 

Otóż gram sobie od kilku miesięcy na Vesterisie i mimo wielu prób nie udało mi się pozbyć problemu z tp. To znaczy, że przy każdej próbie tp 

pojawia się okienko "twoje konto jest już połączone". Muszę się wylogować i zalogować ponownie co jest bardzo uciążliwe.

Co prawda mam sposób na to, skuteczny w 90% przypadków ale jednak jest to ciężkie do zrobienie na dungach.

Sposób jest taki, że przed tp/zmianą kanału klikam wyloguj i gdy licznik dociera do 1 klikam miejsce gdzie chcę się przenieść i działa.

Ale i tak jest to męczące bo przy biciu bossów liczy się każda sekunda. Nie wiem jak to będzie wyglądało na dungu od 100 lvla bo dopiero będę tam wchodziła.

Jakieś pomysły? Internet stabilne 30/s przy pingu maks 30-35. Może jakieś ustawienia w komputerze to blokują? W ustawieniach internetu coś?

Przekopuję internet od kilku miesięcy i niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam i liczę na pomoc. Mieszkam za granicą, ale wątpię że tutejszy internet ma jakiś wpływ na to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...