Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weryfikacja plików klienta gry

~Budyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego codziennie nawet dwa razy są jakieś niepotrzebne weryfikację i aktualizacje?? Zanim to się wszystko załaduje czasem mija 10min lub więcej. Da radę jakoś ominąć to?? I dlaczego crashuje WR?

Opublikowano

Dziwne ... Nie powinno tak być. Posiadasz jakiegoś antywirusa?

Przeinstaluj może launchera i grę.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi nic nie weryfikuje, chyba że jest aktualizacja.

Co do crashy to też je mam. Wydaje mi się, że jest to wina gry a dokładniej hackshieldu. Z czasem gdy gra się więcej crashe występują rzadziej lub nie ma ich wcale.

Opublikowano

Co do crashy to też je mam. Wydaje mi się, że jest to wina gry a dokładniej hackshieldu. Z czasem gdy gra się więcej crashe występują rzadziej lub nie ma ich wcale.

a c**j tam w te crashe ale te weryfikacje są wkurwiajace jak tego błędu nie naprawie to czeka mnie zmiana gry:/
Opublikowano

a c**j tam w te crashe ale te weryfikacje są wkurwiajace jak tego błędu nie naprawie to czeka mnie zmiana gry:/

Polecam, zrobilem to ponad rok temu i nie zaluje. Dla tej gry i tak nie ma juz ratunku ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...