Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra laguje mimo spełniania wymagań

Tymek10012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem grę H1Z1 KOTK. Mam taki problem że jak spadam to strasznie laguje gra się długo renderuje i wgl jak spadne na ziemie wszytko jest jeszcze nie zrenderowane czasem laguje. Jak będzie potrzeba to podam mój sprzęt, ponieważ posiadam fallouta 4 i na średnich ustawieniach śmiga w 60 fpsach a ta gra ma większe wymagania od H1Z1. Proszę o pomoc ewentualnie co zmienić w sprzęcie.

:D

Opublikowano

Procesor: AMD A8-6600K APU with Radeon HD Graphics

Karta Graficzna: AMD Radeon HD 7000 Series 2gb

Ram: 4GB

System: 64bit

TAk z takim sprzetem w fallout 4 na srednich 60 fps. To byl chyba twoj dzisiejszy sen i chodzilo o 6 fps. Masz odpowiedz w twojej konfiguracji sprzetowej. Komputer za okolo 200/300zl+ nie pozwola na granie plynnie w h1z1 ktora jest tak slabo zoptymalizowana ze zakup kompa moim zdaniem za minimum 4,5k jest obowiazkowe by pograc przyjemnie

Opublikowano

Procesor: AMD A8-6600K APU with Radeon HD Graphics

Karta Graficzna: AMD Radeon HD 7000 Series 2gb

Ram: 4GB

System: 64bit

TAk z takim sprzetem w fallout 4 na srednich 60 fps. To byl chyba twoj dzisiejszy sen i chodzilo o 6 fps. Masz odpowiedz w twojej konfiguracji sprzetowej. Komputer za okolo 200/300zl+ nie pozwola na granie plynnie w h1z1 ktora jest tak slabo zoptymalizowana ze zakup kompa moim zdaniem za minimum 4,5k jest obowiazkowe by pograc przyjemnie

to ja nie wiem jakim cudem mi chodzi ten fallout 4 na srednichi i w gta tez sie dało grać na 30 fpsach na low

:D

Opublikowano

wymien ta karte.. mam minimalnie slabsze A8-5600k i z integra k***a praktycznie nie dalo sie grac w nowe gry.. wszystko na low w 20/30fps

zmienilem na 1050, taki bf1 na medium chodzi w 50fps, bf3 ultra 60-100 (wczesniej mialem 20 na low)

takze wymien ta karte na przynajmniej na gtxa 660 / 750 Ti / 7850 uzywke i pograsz plynnie

+4gb ram to malo, w apu wazna jest czestotliwosc pamieci ram. Przyzwoite to 1866..

Procesor jako tako da rade utrzymac te 50/60fps na wysokich, ale najlepszy to on nie jest..

/edit. integra tego procka to HD 8570D, więc albo masz dedykowaną albo cos ci sie pomieszalo i masz integre.

edit2. nie masz czasem podpietego monitora do integry?

Opublikowano

e7200 podkręcony do 3,6 ghz + hd 4850 + 8 gb ram i gra działa w 30-50 fps

Dlaczego ram pogrubilem i podkreslilem? Bo gra zżera nawet te 6-7 gb.

Wsadź 8 gb ram i powinno być lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...