Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chan, bezmózgowia, o co chodzi?

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra spoko rozumiem, ale dlaczego udają albo raczej są takimi... nawet nie wiem jak to określić, specyficzny rodzaj idiotyzmu xDD

Opublikowano

No dobra spoko rozumiem, ale dlaczego udają albo raczej są takimi... nawet nie wiem jak to określić, specyficzny rodzaj idiotyzmu xDD

bo to mangozjeby

Opublikowano

Lubią część kultury i mówią do widza "wybili mi wczoraj okno w domu no ale nie wiem" ? xD

Są pojebani dlatego

Chociaz nie to coś gorszego

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Przecież powiedzieli już, że "Chan" jest związany z Japonią, co powinno tłumaczyć wszystko. Zazwyczaj jeśli ktoś jara się kulturą tego kraju, to wpisuje się w Twój opis tychże kanałów.

Opublikowano

Przecież powiedzieli już, że "Chan" jest związany z Japonią, co powinno tłumaczyć wszystko. Zazwyczaj jeśli ktoś jara się kulturą tego kraju, to wpisuje się w Twój opis tychże kanałów.

Paradoksalnie, robiąc to działają przeciwnie z kulturą, którą tak się jarają.

Japończycy przywiązują ogromną wagę do kultury kontaktu, szacunku do innej osoby i zwrotów grzecznościowych.

Nadużywanie tego wyrazu powoduje, że traci ono swoje szczególne znaczenie. Dodając go do takich rzeczy jak np. nick w internecie obrażasz kulturę, która Cię fascynuje.

Ale czego można się spodziewać po "Otaku"? (Których, nawiasem mówiąc sami Japończycy, słynący ze swojej ekscentryczności uważają za raki :) )

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Paradoksalnie, robiąc to działają przeciwnie z kulturą, którą tak się jarają.

Japończycy przywiązują ogromną wagę do kultury kontaktu, szacunku do innej osoby i zwrotów grzecznościowych.

Nadużywanie tego wyrazu powoduje, że traci ono swoje szczególne znaczenie. Dodając go do takich rzeczy jak np. nick w internecie obrażasz kulturę, która Cię fascynuje.

Ale czego można się spodziewać po "Otaku"? (Których, nawiasem mówiąc sami Japończycy, słynący ze swojej ekscentryczności uważają za raki :) )

No i o tym mówię. Japończyka nigdy nie spotkałem, nigdy nie rozmawiałem i ciężko mi powiedzieć czy wszyscy mają tak zryty beret jak przeciętny mangozjeb, na temat których mogę powiedzieć wiele. 

Opublikowano

Ahm dobra i to mi starczy, dzięki za ogarnięcie tematu ^^.

Zamknąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...