Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Gniazdo Albinosów - Autorski plugin do twojego serwera hurtworld

531

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

CjQSSsa.jpg

(C) Creep

Witam, mam do zaprezentowania wtyczkę do oxide pod tytułem "Gniazdo Albinosów".

Jest to wtyczka (plugin) do oxide, nie jest to żaden mod do hurtworlda. 

Wtyczka dodaje nam do serwera automatyczny event dla graczy, co znaczy automatyczny? Że wykonuje się sam co określony czas. Na mapie mamy zbudowaną klitkę czyli to tzw. gniazdo i tam "wykluwają" się niespotykane nigdzie indziej na mapie albinosy. Domyślnie event jest ustawiony co 3 godziny, po wykluciu się albinosów gracz ma jedną godzinę na zabicie ich, dlaczego jedną? Jest to zabezpieczenie żeby albinosy nie respiły się w kółko, a fabularnie nie wytrzymują na tym świecie. Tego miejsca nie da się zrajdować ani nie da się przejąć (jest to zabezpieczone). Drop z nich zależy już od ciebie, ja ustawiłem że lecą z nich kolorki i jest też szansa na deto.

Pomyśl sobie jaki to jest dodatek na twój serwer, co trzy godziny masz automatyczny event. Już nawet nie mówię że drop z tych albinosów ale spójrz na to z innej strony. Jest to jedyne gniazdo na całą mapę, co trzy godziny ludzie się tam będą bili za ten łup. W dodatku wejście do jaskini jest tylko jedno, prowadzi przez tunel który trzeba przejść na "kucaku".

Jako administrator masz dodatkową komendę, /boss event która respi jednego moba natychmiastowo.

Cena: 150zł

(Można negocjować)

@: [email protected]

SCREENY:

N6frWD7.png

IFv2Vgu.png

kp9pUDG.jpg

vx9CrNU.png

Oxi3esL.jpg

p4GeFop.jpg

Xa36FA4.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...