Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][IPB/MYBB] Technik/Grafik Dla Twojego Forum

Elevate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kQzaP7P.png

PixelArt to projekt, który powstał 5 miesięcy temu, z powodu braku czasu niestety upadł. Od miesiąca pracujemy nad stylem głównym, w tym samym czasie

wykonujemy wszelkie zlecenia. Sam projekt nie jest jest jeszcze skończone, powodem tego jest natłok zleceń w naszą stronę, lecz priorytetem jest klient! 

Nasza główna administracja składa się z dwóch osób. Programisty oraz Grafika, daje nam to możliwość na bardzo szybką realizację zlecenia.

Serdecznie zapraszamy do oficjalnej, skończonej prezentacji pixelart! http://pixelart.MPCforum/

3nuooG9.png

Jak już wspominaliśmy, właścicieli projektu jest dwóch. Znajdziecie ich na naszym forum.

Od kilku lat szlifujemy swoje doświadczenie w dziedzinie grafiki komputerowej oraz

projektowaniu stron internetowych (Front & back-end) Jesteśmy osobami pełnymi 

profesjonalizmu, wykonamy dla Ciebie wszelakie zlecenia.

JoLvgi5.png

~ Grafika na forum (belki, loga, awatary, bannery, userbary, rangi itd)

~ Grafika na stronę internetową

~  Prace rysowane komputerowo

~ Wykonanie forum na silniku IPB / MYBB / PHPBB od A do Z

~ Przygotowanie forum do starti

~ Zabezpieczenie strony www

Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą, a nasza oferta nie pokrywa tego, co Ci potrzebne, napisz! Na pewno się dogadamy!

Mk7DoR8.png

Nasze wymagania są specyficzne, dobrane tak, aby praca szła szybko i bez zbędnych problemów.

~  Zakupiony hosting www do prac

~ Dostęp do panelu (Stworzenie baz danych, subdomen, ftp itd)

~ Opisanie projektu (Jest to wymagane, aby wszystko było jasne, a na końcu nie powstały żadne niedociągnięcia)

~ Czas (Wykonanie Twojego zlecenia może potrwać... Zależnie od tego jak duży jest Twój projektu oraz jak dużo wolnego czasu ma administracja PixelArt)

~ Zapłata. Jeszcze niedawno robiliśmy wszelakie zlecenia za darmo, tak aby pokazać co potrafimy, teraz wszystkie nasze projekty są płatne, cena zostanie ustalona po rozmowie.

nYbkoKC.png

The Shy

Gadu-Gadu: 61435166

TeamSpeak 3: Unlimited-TS3.pl (Strefa PixelArt)

Wiadomość prywatna na forum pixelart lub mpcforum

Getsu

Gadu-Gadu: 49370629

TeamSpeak 3: Unlimited-TS3.pl (Strefa PixelArt)

Wiadomość prywatna na forum pixelart

6x5f0V4.png

Niektóre prace nie są w 100% dokończone! 

pixel1.png

pixel2.png

pixel3.png

pixel4.png

pgc1.png

pgc3.png

neonight%202.png

night24.1.png

night24.2.png

neonight%201.png

neonight%202.png

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Bardzo polecam tego użytkownika! Widać że chłopak ma pojęcie w tym co robi + jego zamieszczone w temacie prace są bardzo ładne, zazdroszczę bo chciałbym kiedyś sam takie coś tworzyć! ^^

Leci duży + ode mnie!

Opublikowano

Osoby godne polecenia!

Łatwy kontakt, można się dogadać oraz pełen profesjonalizm. 

Pracę na najwyższym poziomie. Nie ma lepszego dueto do forum niż Ci Panowie. 

Sama się przekonałam o ich umiejętnościach i osobiście kocham ich pracę.  <3  :love:

Opublikowano

Stawiacie na vpn a wymagacie hostingu . wtf?

Jaki vpn?

Jeżeli chodzi Ci o vps lub dedyk to tak, zależnie jak chcę klient, możemy postawić forum na hostingu (np ovh, mintshost, hostinger, blazingfast itd) lub skonfigurować maszynę dedykowaną/vps pod strony www i postawić forum tam + podpiąć domenę pod vpsa/dedyka  :)

i do graphics design

Opublikowano

Z mojej strony nie polecam.

Mimo iż otrzymał swoją zapłatę, to udostępnił styl forum za darmo, ponieważ pokłócił się z właścicielem.

Po co ktoś ma płacić, skoro i tak udostępnisz styl za darmo?

@down.

Wiem, że miałeś do tego prawo, po prostu ostrzegam innych użytkowników, że możesz w każdej chwili strzelić focha i udostępnić styl. :)

sygnatura2.jpg

Opublikowano

Mimo iż otrzymał swoją zapłatę, to udostępnił styl forum za darmo, ponieważ pokłócił się z właścicielem.

Najpierw trzeba posiadać dowody. Osobiście nie otrzymałem złamanego grosza za styl. Właściciel PGC zakupił pliki psd a nie szablon(pliki psd nie były zakupione odemnie), gdybym jednak udostępnił tutaj pliki *.psd, wtedy miałby prawo do jakichkolwiek skarg w moją stronę, a Ty jako jego piesek nie powinieneś robić wszystkiego co on Ci powie, bo zostaniesz taki do końca.

Pokłóciłem się i co? Nigdzie nie napisałem że sprzedaje pliki psd tylko szablon, a to różnica.

Pozatym styl nie był udostępniony dlatego, że się z kimś pokłóciłem, tylko dlatego że miałem do tego cholerne prawo, i tak postanowiłem. A jeżeli Ty i reszta tego pseudo forum ma zamiar robić mi syf bezpodstawnie, co możemy zaraz wymienić się ciekawymi screenami, co zamknie ten temat raz na zawsze. Mesharski dokładnie napisał na swoim forum, że nie obchodzi go fakt, że styl został udostępniony, bo jest on zrobiony pod jego forum, i nikt inny prócz niego plików psd nie ma. Koniec kropka.

i do graphics design

Opublikowano

ref

Obecnie współpracujemy z jedną osobą, aczkolwiek możecie już teraz umówić z nami kolejny termin dla waszej strony.

Dodatkowo już niedługo dodamy piękną szatę graficzną do tego tematu! :)

i do graphics design

Opublikowano

@down.

Wiem, że miałeś do tego prawo, po prostu ostrzegam innych użytkowników, że możesz w każdej chwili strzelić focha i udostępnić styl. :)

I pgc znowu gówno burze robi :) , taki cwany jesteś, a avatar ode mnie sobie używasz.  The Shy wyjaśnił o co chodzi, mam nadzieje, że to koniec tej zbędnej dyskusji. 

Opublikowano

@down.

I pgc znowu gówno burze robi :) , taki cwany jesteś, a avatar ode mnie sobie używasz.  The Shy wyjaśnił o co chodzi, mam nadzieje, że to koniec tej zbędnej dyskusji. 

Akurat do Ciebie nigdy nic nie miałem i zawsze wszystkim mówiłem, że jesteś zajebi*ym grafikiem. A jak ktoś się pytał kto zrobił mi avatar to nie ukrywałem, że to ty zrobiłeś.

Nadal podtrzymuje się w tym, że jesteś zajebis*m grafikiem i Ciebie jak najbardziej polecam. Jeśli tak bardzo uraża Cię to, że używam tego avatara tylko na mpcforum, to po prostu go zmienię. Jak dla mnie ta pseudo wojna jest już skończona przynajmniej ja nie mam zamiaru się nigdzie wypowiadać.

sygnatura2.jpg

Opublikowano

@down.

Akurat do Ciebie nigdy nic nie miałem i zawsze wszystkim mówiłem, że jesteś zajebi*ym grafikiem. A jak ktoś się pytał kto zrobił mi avatar to nie ukrywałem, że to ty zrobiłeś.

Nadal podtrzymuje się w tym, że jesteś zajebis*m grafikiem i Ciebie jak najbardziej polecam. Jeśli tak bardzo uraża Cię to, że używam tego avatara tylko na mpcforum, to po prostu go zmienię. Jak dla mnie ta pseudo wojna jest już skończona przynajmniej ja nie mam zamiaru się nigdzie wypowiadać.

Z całym szacunkiem ale ich zespół to są dwie osoby, oni nie działają osobno. Ogłaszają się jako "duo" więc, jeśli nie polecasz ogólnie tematu to nie polecasz dwóch osób. ;) 

Skoro nie masz zamiaru się nigdzie wypowiadać to się nie wypowiadaj.

Getsu odpowiedział na komentarz dopiero teraz bo wcześniej miał blokadę - tylko dlatego, a nie po to by zaczynać ponownie kłótnię.

A ta nowa szata graficzna tematu normalnie bomba! 

Kolejny aspekt, który sprawia, że tylko Was polecać!  B)  <3

Te ostatnie zamówienie wyszło Wam świetnie..  :pls:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...