Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL się nie aktualizuje

Serek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem... Od początku:
Lola pobrałem jakoś rok temu, wszystko ładnie, pięknie do czasu aż wyszedł nowy klient. 
Gdy chciałem pograć na nowym kliencie wszystko się stale bugowało, a to po zakończeniu gry komputer cały się zacinał, albo nie dało się gry wgl. włączyć etc.
Postanowiłem więc usunąć lola z komputera i pobrać na nowo... Niestety gdy włączam już klienta, loguje się na swoje konto i zaczyna się pobierać około 13 GB aktualizacja w pewnym(chyba losowym) momencie po prostu wszystko się zatrzymuje (przykładowy screen http://scr.hu/144z/i1kyp ).
Restartowałem komputer przynajmniej z 5 razy, w najlepszym wypadku pobieranie doszło do 25%.
Aktualnie czekam już z godzinkę co najmniej i pobieranie dalej stoi w miejscu... Jakieś porady co mogę zrobić?

Opublikowano

COO!?!? 13GB? jakim cudem?

Odinstaluj lola, usuń cały folder z lolem i zainstaluj od nowa.

Możesz jeszcze użyć opcji napraw.

No tak się składa, że pobierałem LOLa kilka dni temu i również napisane było, że pobiera 13GB, a pobrało 6GB i gra gotowa do gry.. I tyle właśnie zajmuje.  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...