Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie

NotFrozeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Znacie może jakieś stronki, na których można zarobić, klikanie w reklamy czy coś w tym stylu? Nie chodzi mi o buxy  0.003 za reklame, tylko coś większego

Opublikowano

Tylko pamiętaj, że do zarobienia większych pieniędzy potrzeba większej pracy. Na buxach też można zarobić kilka tysięcy miesięcznie, ale nie każdemu to się uda.

Z tych sposobów co wyżej kolega napisał, mogę ci polecić kilka stron.

Ankiety - epanel, bopanel, studentswatch, toluna, clixsense (to ostatnie to bux, ale są na nim ankiety dosyć często).

HYIP'y raczej nie będą dla ciebie na początek, bo pewnie nie masz większej ilości gotówki którą możesz na to poświęcić.

SubSMS i PPA - strony żadnej nie polecę, bo dużo tego jest, sam musisz coś wybrać (na tych stronach przy dobrym pomyśle można wyciągnąć kilka tysięcy na dzień, do mniejszych kwot również jest potrzebny pomysł, bo ten sposób zarobku jest trochę trudniejszy niż kiedyś).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A co do buxów rzeknę słówko

Bardziej się opłaca na amerykańskich, niby kwota jak w Polszy ale w $ soo większa wartość.

A i ps: Nie musisz bawić się w to sam. Masz fora w których pomagamy sobie nawzajem

000cc8f1a66ff5545f4072743ee92e6d.jpg

Wysłane z mojego Picasso przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...