Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE - jak założyć konto?

Neital

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba musisz je dostać od rito z tego co wiem xD

EDIT:

Wiem że nie da sie od tak założyć konta musisz sie zgłosić do rito i czekać na odpowiedz ale nie jestem pewny.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Właśnie próbowałem, ale wyskakuje mi obrazek blitza i "Coś poszło niehextechowo" "Golemy konserwujące pracują nad usunięciem problemu" gdy chcę sie zgłosić itp

A wiecie kiedy mniej więcej będą dodane te nowości z PBE oficjalnie na lola?

Opublikowano

Właśnie próbowałem, ale wyskakuje mi obrazek blitza i "Coś poszło niehextechowo" "Golemy konserwujące pracują nad usunięciem problemu" gdy chcę sie zgłosić itp

Myślisz że jak sie zgłosisz po te konto to dostaniesz je po kilku dniach, tygodniach? Niektórzy czekają latami na to konto.

Jeśli tak bardzo chcesz je mieć to je kup tylko że to chyba grozi banem jak coś pójdzie nie tak? tu nie jestem pewny do końca.

No ale tak czy siak szybko tego konta od rito nie otrzymasz.  

Jakoś po 2 tygodniach to przechodzi. 

Opublikowano

Wiem, ale klikam w przycisk "Chcę pomóc" i co już jestem zgłoszony?

Tak, ale nie spodziewaj sie, ze dostaniesz konto. Mozesz je latwo kupic z roznych stron za 1$ :p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Myślisz że jak sie zgłosisz po te konto to dostaniesz je po kilku dniach, tygodniach? Niektórzy czekają latami na to konto.

Jeśli tak bardzo chcesz je mieć to je kup tylko że to chyba grozi banem jak coś pójdzie nie tak? tu nie jestem pewny do końca.

No ale tak czy siak szybko tego konta od rito nie otrzymasz.  

Jakoś po 2 tygodniach to przechodzi. 

No już tak nie bagatelizuj, że latami na konto się czeka. Ja swoje dwa konta dostałem w przeciągu miesiąca każde ;) To zależy czy potrzebują testerów czy mają wszystko dopięte. Musisz po prostu czekać, do miesiąca w szczęściu dostaniesz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja chyba w s4 dostałem kiedyś konto i jego żywot miał chyba z tydzień. 

Nwm jakoś tych z mniejszych lig nie biorą do pbe, zaś jak streamer np nerva to insta ma...

Pozostaje ci czekać/napisać do supportu - moze to coś ci da.

Ale tak jak pisali, nawet jak się zgłosisz niewiadomo czy cie wezmą.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

No już tak nie bagatelizuj, że latami na konto się czeka. Ja swoje dwa konta dostałem w przeciągu miesiąca każde ;) To zależy czy potrzebują testerów czy mają wszystko dopięte. Musisz po prostu czekać, do miesiąca w szczęściu dostaniesz.

No to też chyba zależy od rangi jaką się posiada w lolu. Bo chyba lepiej dać komuś konto na serwerze testowym kto ma ten diament+ niż jakiemuś gościowi z golda... Jest napisane że wybierają grupę kandydatów na podstawie różnych kryteriów. Więc nie wiadomo dokładnie. Ja dalej sądzę że kupno konta jest lepszym pomysłem.

Opublikowano

No to też chyba zależy od rangi jaką się posiada w lolu. Bo chyba lepiej dać komuś konto na serwerze testowym kto ma ten diament+ niż jakiemuś gościowi z golda... Jest napisane że wybierają grupę kandydatów na podstawie różnych kryteriów. Więc nie wiadomo dokładnie. Ja dalej sądzę że kupno konta jest lepszym pomysłem.

Ale Ty wiesz, że na PBE nie grasz rankedów? Tam jedynie testujesz postacie/skiny/nowe przedmioty, a ranga nie ma nic do tego.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ale Ty wiesz, że na PBE nie grasz rankedów? Tam jedynie testujesz postacie/skiny/nowe przedmioty, a ranga nie ma nic do tego.

Tak ale nie chodzi mi o rankedy na pbe tylko od tego że napisali tam że wybierają grupkę kandydatów na podstawie różnych kryteriów. więc mogą patrzeć na twoje główne konto jaką masz range co osiągnąłeś itp wtedy stwierdzają czy dostaniesz to konto czy nie. Bo jeśli nie tak to jak? To wszystko musi się dziać totalnie losowo albo będzie to konto albo nie. 

Opublikowano

Tak ale nie chodzi mi o rankedy na pbe tylko od tego że napisali tam że wybierają grupkę kandydatów na podstawie różnych kryteriów. więc mogą patrzeć na twoje główne konto jaką masz range co osiągnąłeś itp wtedy stwierdzają czy dostaniesz to konto czy nie. Bo jeśli nie tak to jak? To wszystko musi się dziać totalnie losowo albo będzie to konto albo nie. 

Będąc w silverze dostałem dwa konta, z czego jedno aktywne do teraz, ale nie używam bo mi na to gra nie pozwala, nic nie mogę sprawdzić/zagrać dla testów. Ranga nie ma na to wpływu, a jeśli ma to mało istotne.

ezgif-com-effects.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...