Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 4 - nie można zainstalować nowszego oprogramowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem dzisiaj Iphone 4, lecz nie mogę zainstalować na nim nowszego oprogramowania (8).

Mógłby mi ktoś pomóc? Znajduje tylko wersje na 4s

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Gratuluję zakupu, poważnie. Przecież iPhone 4 to urządzenie z 2010 roku, najwyższy obsługiwany iOS to bodajże 6. Każdy nowszy system ciąłby się niesamowicie.

Generalnie sprzedaj to tak szybko jak kupiłeś. Za stary telefon jak na dzisiejsze standardy.

5465845486.png

Opublikowano

Akurat bez problemu instaluje się 9 to nie pisz bezsensów, wystarczy po kolei aktualizować na kolejne wersje.

Nie warto zaktualizować traci się za dużo na wydajności , inny problem to niektóre aplikacje mogą się już nie uruchomić albo będą wyłączać w czasie działania. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Akurat bez problemu instaluje się 9 to nie pisz bezsensów, wystarczy po kolei aktualizować na kolejne wersje.

Nie warto zaktualizować traci się za dużo na wydajności , inny problem to niektóre aplikacje mogą się już nie uruchomić albo będą wyłączać w czasie działania. 

Kto pisze bzdury ten pisze. Pracuję na sprzęcie Apple od kilku lat, wiem dobrze co piszę. 

Najnowsza wersja iOS możliwa do zainstalowania na iPhonie 4, to 7.12. Tutaj więcej informacji: http://www.everyi.com/by-capability/maximum-supported-ios-version-for-ipod-iphone-ipad.html

Nie wprowadzaj kogoś w błąd, jeszcze będąc święcie przekonanym, że piszesz prawdę, w szczególności z plakietką zaufanej osoby.

5465845486.png

Opublikowano

Sorka. Brałem model z końca postu 4s akurat tego posiadam , mój błąd bo pisał na początku o 4 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...